Spice de graminee în mijlocul trotuarelor! Recoltă bogată marca „Bosovici și Carabelea”

După ce a promis câte-n lună și-n stele, raiuri IT, „bunăstare și respect” etc, primarul Andrei Carabelea se afundă tot mai adânc în a fi un edil absolut controversat în ceea ce înseamnă administrarea primară a orașului, adică gospodărirea.

Gafele și incompetența stridentă a directorilor moșteniți sau puși chiar de el în funcție de la firmele CL (musai cu pedigree PACT sau PNL) au ajuns la momentul în care, nu doar pe spațiile verzi ci chiar pe trotuarele de pe străzile din Piatra Neamț, chiar și din centru, sunt adevărate lanuri de … graminee. Adică plante cu spic. Înalte chiar și de 50 centimetri (sau peste), cu spicul verde sau galben (din care vor zbura semințe în toate direcțiile, însămânțând și alte spații verzi sau trotuare), aceste culturi sălbatice dau încă o notă de Caracal administrativ orașului numit altă-dată Perla Moldovei.

Fotografiile care însoțesc acest articol au fost realizate ieri și azi pe strada Cuza Vodă adică la doar 30 de metri de Bulevardul Mihai Eminescu unde, la comanda expresă a primarului sunt reparate… cele mai bune trotuare din oraș. Dacă partea cu trotuarele de pe Eminescu este pusă în operă de directorul Publiserv, Valentin Savin (prietenul primarului de la PACT), meritul pentru plantele cu spice de pe Cuza Vodă (dar nu e singurul caz din Piatra Neamț) revine în primul rând directoarei mult-prea-competente de la Urban, Ruxandra Bosovici (care, de asemenea, apare prin poze din campanii PNL cu Carabelea).

Priviți toate aceste fotografii, minunați-vă și nu vă întrebați de ce, de luni de zile, de când această Bosovici și-a bătut joc de operațiunea de cosit în Piatra Neamț, primarul Carabelea nu a ieșit public NICIODATĂ să arate cu degetul spre managementul absolut incompetent de la Urban și să ceară demisia acestei activiste protejată politic.

Una peste alta, rămâne întrebarea: primarul Carabelea, city-managerul, activiștii de la Cabinet primar, șefii de direcții și servicii din Primărie (cei cu atribuții, Tehnic, Urbanistic etc), directorii păstrați sau unși la firmele Primăriei, ca sinecuriști politici, chiar văd orașul numai din mașină?

D.V.

One thought on “Spice de graminee în mijlocul trotuarelor! Recoltă bogată marca „Bosovici și Carabelea”

  1. Primarul „Dorel”……din zi in zi imi pare tot mai rau ca m-am lasat inselat de pacaliciul asta si l-am votat…..sper sa dispara cat mai repede din peisaj si sa avem un primar asa cum ne trebuie. De am ajuns sa ii regretam pe Chitic si Pinalti,zau…..

Lasă un răspuns