Spectacol pascal de muzică și teatru, de la elevii de la Rareș


Apropierea sărbătorilor Pascale i-a sensibilizat pe elevii Colegiului Național „Petru Rareș”, care s-au gândit să organizeze un spectacol de muzică și teatru închinat acestei mari sărbători a creștinătății. Potrivit directorului instituției, rareșiștii vor susține mâine un regal de muzică și teatru, ce va fi găzduit de sala de festivități a Colegiului.
Săptămâna Patimilor anunță tuturor creștinilor biruința fără de tăgadă a lui Isus Hristos în fața morții și învierea sa în numele omenirii. E un prilej de meditație, reculegere și rugăciune, o perioadă în care, mai presus de toate, dorim să ne adresăm sufletului. Elevii Colegiului National „Petru Rareș” doresc să marcheze prin artă apropierea Paștelui, de aceea vă invită la o întâlnire spirituală de muzică și teatru, o celebrare a speranței, a vieții și a luminii ce va avea loc joi, 13 aprilie 2017 în Sala de festivități a CNPR, începând cu ora 12”, a spus prof. Grigoruță Oniciuc.
De asemenea, în holul principal al instituției, începând de azi va fi organizată o expoziție pascală în cadrul căreia vor putea fi admirate lucrări ale elevilor. Expoziția este deschisă până vineri.

Alex SÎRBU

Lasă un răspuns