Spargere de 23.000 euro la Zăneşti! I-au intrat în ziua mare în casă, cu cagule!

O spargere ciudată a avut loc în comuna Zăneşti, din locuinţa unui om de afaceri fiind furată suma de 23.000 euro. Spargerea a avut loc în ziua mare, la ora 10, hoţii care purtau cagule intrând foarte liniştiţi în curtea şi locuinţa unde au operat. Au răscolit casa timp de vreo 40 de minute, au găsit prada şi au plecat.

Victima este un om de afaceri din Zăneşti care are un depozit de materiale de construcţii chiar în centrul comunei. Casa jefuită este în zona Fauri (capătul dinspre Podoleni al satului Zăneşti), pe o străduţă care pleacă perpendicular din şoseaua naţională, pe lângă moara deţinută de familia primarului Ioan Filip.

Surse neoficiale (Poliţia Neamţ nu a suflat o vorbă despre acest caz în nota de informaţii pentru presă, de azi) spun că tâlharii – cu cagule şi mănuşi – au fost filmaţi de camerele de observare ale proprietarului casei.

Reamintim că în urmă cu câteva săptămâni, tot în comuna Zăneşti a fost o altă spargere interesantă. Atunci hoţii au dat lovitura la CAR-ul din centrul comunei, au tăiat seiful din care au furat suma de peste 30.000 lei. Ca şi acum, Poliţia nu a informat opinia publică despre caz şi când a făcut-o cu întârziere a spus că spargerea a fost sesizată dimineaţa de angajaţi deşi un vecin sunase noaptea la 112. Vestea a relatat cum la faţa locului fusese trimisă o echipă formată din 2 poliţiste care s.au uitat la uşa de intrare, au văzut că totul e în regulă şi au plecat lăsând hoţii care erau în interior să-şi facă treaba.

 

 

Comentarii Facebook

One thought on “Spargere de 23.000 euro la Zăneşti! I-au intrat în ziua mare în casă, cu cagule!

  1. Poate nu a informat opinia publica pentru ca periclitează ancheta, la asta te-ai gandit? La urma urmei, daca te informa gaseai tu hotii

    Admin. august 2018. Ca sa stii. Adica hotii ramaneau uluiti daca citeau in presa, nu stiau ce au facut. Nu zice nimeni sa fie facute publice informatii tactice. Dar nici alea de baza?
    Vrajeala asta cu „periclitarea anchetei” pe info de baza era buna prin comunism dar nici acolo.
    Si nu, nu gaseam noi hotii ci cei care sunt platiti pentru asta. Stii ce leafa are seful de la Judiciar din IPJ? Sau alti comisari cu functii mari?

Lasă un răspuns