Spărgători de mașini la 13 ani!


După ce mai mulți romașcani au reclamat că mașinile le-au fost sparte și dinăuntru le-au dispărut diverse bunuri, polițiștii au reușit să-i identifice pe suspecți, informează IPJ Neamț. Este vorba despre trei copii, cu vârste între 10 și 13 ani, toți din Roman. Aceștia au fost prinși ieri de polițiștii de la investigații criminale, iar astăzi sunt efectuate trei percheziții pentru recuperarea bunurilor sustrase din mașini.
Totodată, oamenii legii au sesizat reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Neamț, care vor declanșa o anchetă în acest caz. Cercetările sunt continuate pentru documentarea întregii activități infracționale a celor trei.
Polițiștii recomandă posesorilor de mașini să fie foarte atenți unde își parchează autoturismul și să nu lase înăuntru bunuri de valoare, chiar și atunci când lipsesc pentru puțin timp. O măsură de precauție în plus este și montarea unui sistem de alarmă, care de foarte multe ori îi descurajează pe cei ce intenționează să fure.

Alex SÎRBU

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns