„SPADASINII” din Roman au ajuns DUPĂ GRATII

sabie

Doi derbedei din Roman au ajuns după gratii, la aproape un an de la comiterea unor fapte de vitejie în care au băgat oamenii în sperieţi, vânturând săbii într-un bar. Săltaţi de Poliţie pentru punerea în executare a mandatelor de închisoare, scandalagiii spadasini vor petrece ]n ]nchisoare câte 6 luni.

“În ziua de 09.10.2014, în jurul orei 10.00, polițiștii romașcani i-au depistat  pe T. Aurel, de 44 de ani şi C. Ioan, de 35 de ani, ambii din Roman, pe numele cărora existau mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, emise de Judecătoria Roman, ambii fiind condamnați la 6 luni de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de tulburare a ordinii şi liniştii publice.

În fapt, în noaptea de 08/09.11.2013,  inculpatul T. Aurel, având asupra sa două săbii, a intrat într-un bar din mun. Roman, unde se aflau mai multe persoane şi a ameninţat cu moartea două persoane care se aflau în incintă, tulburând ordinea și liniștea publică. Cu această ocazie, inculpatul C. Ioan a luat din mâna lui T. Aurel una din săbiile pe care le avea asupra sa, pe care a început să o agite în aer şi a încercat să lovească o persoană, proferând injurii şi ameninţări la adresa mai multor persoane din bar.

Cele două persoane condamnate au fost escortate și încarcerate la Penitenciarul Bacău”, se menţionează într-un comunicat al Poliţiei Neamţ.

 

V.N.

 

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns