Soț și soție în spital, după ce mașina lor s-a ciocnit cu un TIR


O femeie de 57 de ani și soțul ei, cu trei ani mai în vârstă, au ajuns la spital ieri după amiază, după ce mașina în care se aflau s-a izbit într-un TIR. Potrivit responsabililor Serviciului Județean de Ambulanță Neamț, accidentul a avut loc în satul Dolhești, din comuna Pipirig, puțin după ora 13.00. Din căte se pare, vinovat ar fi bărbatul de 60 de ani, care a ajuns cu mașina pe contrasens iar șoferul autotrenului nu a mai putut evita impactul.
Bărbatul de 60 de ani a suferit un traumatism cranio-cerebral și s-a ales cu o rană la genunchiul drept, în timp ce soția lui a fost mai grav rănită. Echipajul de pe ambulanță a diagnosticat-o cu traumatism cranio-cerebral cu pierderea cunoștinței, răni la una din mâini și la un picior, precum și un traumatism abdominal.
După ce li s-a acordat primul ajutor, cei doi soți au fost transportați la Spitalul Orășenesc din Târgu Neamț. Din fericire, viața niciuneia dintre victime nu a fost pusă în pericol, spun surse oficiale din cadrul Ambulanței Neamț.
Cu câteva ore mai devreme, tot la spitalul târgnemțean ajungea și un bărbat de 43 de ani, care a intrat cu mașina într-un copac. Accidentul a avut loc la Păstrăveni, iar în urma impactului șoferul s-a ales doar cu un traumatism la umărul drept, dar și cu o sperietură pe care n-o va uita prea curând.

Alex SÎRBU

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.