Soroceanu a umplut CJ-ul de roz-bombon

Secretarul judeţului, Daniela Soroceanu a fost o adevărată pată de culoare la ultima şedinţă a aleşilor nemţeni, cea de vineri după-amiaza.

Stresul împărţirii a zeci de miliarde de lei vechi pe criterii legate neapărat de condiţii care ţin de populaţie, proiecte, finanţări etc a fost evident îndulcit de apariţia primei doamne a judeţului care avea o ţinută din care exploda efectiv vizibila culoare rozalie a bluzei lungi pe care aceasta o purta (foto 1 şi 3). Nu părea a fi un obiect vestimentar obişnuit, mânecile şi pieptul având o altă linie, ceva ce semăna cu o broderie cu tentă de gălbui (foto 2).

Un obiect vestimentar roz – la fel de vizibil – purta la aceeaşi şedinţă şi o altă doamnă, tot din zona juridică a CJ. Revenind la Daniela Soroceanu, brăţăricile acesteia (una cu zale galbene şi alta cu iconiţe negre) păreau asortate, mai curând cu coafura peste care stăteau, lejer, ochelarii. În schimb, partea vestimentară avea, totuşi, şi ea ceva asortat: husa de la smartphone. Ba s-ar putea spune că dacă vestimentaţie era roz-bombon (adică un ton mai pal), husa de telefon, mult mai stridentă la culoare, ar fi ceva gen roz-fondant (foto 4).

Pentru cei mai puţin familiarizaţi cu trendurile din modă, rozul a fost considerat culoarea verii 2014 la femei. Explozia culorii celebrei păpuşi Barbie a umplut de culoare saloanele celebre, evenimentele mondene, cluburile de fiţe şi nu numai.

Vedete cunoscute ca Shakira sau Paris Hilton au ţinut să exceleze şi în ceea ce înseamnă excentricităţi roz. Şi divele româneşti au virat pe roz, în cele mai diverse momente sau ipostaze.

Galeria foto de mai jos vă prezintă doar câteva exemple a dimensiunii “roz-2014”.

Semnificaţie: roz – culoarea unei noi iubiri sau a uneia… “tăcute”

Bineînţeles că sintagma “doi jurişti – trei păreri” poate fi extinsă şi în cazul altor specialităţi, inclusiv când e vorba de semnificaţia culorilor. Dar şi europenii şi asiaticii (ca să menţionăm doar cele două mari şcoli care fac legătura între culorile expuse şi temperament), leagă rozul de sentimente, dragoste şi chiar de iubiri secrete. Dar şi de momente de răscruce intelectuală.

Rozul – este o culoare care îl face pe cel care îl poartă să iubească lumea, fiind deci culoarea dragostei şi totodată cea mai romantica si afectiva culoare. Totodată, rozul este şi culoarea sexualităţii. Este dealtfel şi simbolul unei iubiri în tăcere. El are rolul de a calma şi de a îmbuna sentimentele.
Studiile efectuate în mai multe închisori au arătata că atunci cand celulele prizonierilor sunt vopsite in roz, atitudinea agresiva se diminueaza vizibil, dar efectul nu este insă durabil. O expunere mai îndelungată la această culoare poate duce în final la o explozie de violenţă.
De asemenea se spune că rozul decolorat este culoarea care marchează cel mai bine începutul marii dezvoltări intelectuale, fiind totodată şi cea mai potrivită culoare în domeniul investiţiilor. (sursa – mirelutza.ro – http://www.mirelutza.ro/culori.html)

Roz – Rozul este culoarea compasiunii, iubirii şi purităţii. Poate reflecta bucurie, confort şi un puternic sentiment de camaraderie. Rozul în aură indică o persoană cu caracter liniştit, modest, care iubeşte arta şi frumuseţea. În funcţie de nuanţă, rozul poate reflecta, de asemenea, lipsa de maturitate, în special nuanţele tulburi, şi tendinţa către minciună. Mai poate indica timpul unei noi iubiri sau al unei noi viziuni.
(sursa – http://www.yogaesoteric.net – http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=2503)

vestea.net

Comentarii Facebook

5 thoughts on “Soroceanu a umplut CJ-ul de roz-bombon

  1. Norocul doamnei din primele poze este ca ridiculul nu doare. In poza din fata crezi ca e vorba despre o sorcova coreeana cu influente peruane.
    Lasand gluma la o parte, ii recomand doamnei sa stea de vorba cu o persoana priceputa, care sa ii dea cateva sfaturi, de principiu. Sa nu mearga la cineva care are interes sa vanda haine, ca ii va spune toate prostiile ca sa ii ia banii.
    Si sa nu uite doamna ca simplitatea e calea cea mai scurta spre frumusete, spre un mesaj placut ochiului.

  2. Soroceanu si puritatea.. E foarte bun materialul la categoria „un zambet pe 16 ..metri patrati”. Oare nu-i este rusine acestei „doamne” cand iese din casa? Nu ma refer doar la vestimentatie, ci si la raul pe care-l face zi de zi, inclusiv colegilor carora le cere sa fie o echipa??? In viata trebuie sa fii om inainte de orice altceva..

  3. II DATI PREA MULTA ATENTIE UNEIA CARE S-A REMARCAT PRINTR-UN SINGUR LUCRU – CAND I-A FUGIT SCAUNUL DE SUB FUND A STAT MAI MULT DE UN AN DE ZILE IN CONCEDIU MEDICAL. RUSINE SA-I FIE!

  4. Apropo de ceea ce aoune dl. Lulu. Cand faceti o investigatie, dle Vinca, apropo de jaful facut de aceasta „doamna” in bugetul statului. Daca avea o boala incurabila, probabil contactata de sotul ei aflat intr-un spatiu „privat” cativa ani, cum poate conduce (spre dezastru) destinele judetului, fara sa existe riscul transmiterii acestei boli si la colegii din CJ? Speranta ne e la d-voastra, presa libera, ca vom afla adevarul.

  5. Pingback: Monden: Cizme de rockeriţă la ţinută office, la şedinţă V.I.P. - vestea.net

Lasă un răspuns