Soroceanu, cel mai cunoscut prefect din România! 100.000 vizualizări la clipul cu „Prefectura militarizată”!…

Dana Soroceanu, prefectul judeţul Neamţ este cu siguranţă cel mai cunoscut reprezentant al Guvernului în teritoriu din România. Şi asta în condiţiile în care nu are nici două luni vechime în această funcţie dar, foarte posibil, la această cotă incredibilă de notorietate a contribuit şi clipul realizat de Vestea.net care astăzi a depăşit cota de 100.000 de vizualizări.

Precizăm iar că e vorba de o viralitate absolut naturală a clipului, nefiind plătit de Vestea niciun cent la facebook pentru o promovare specială a imaginilor respective.

Reamintim că în clip (poate fi văzut mai jos) este vorba de o selecţie de momente şi perle dintr-o conferinţă de presă susţinută de Soroceanu pe 19 aprilie, clipul fiind postat pe data de 24 aprilie. deci această zestre de 100.000 de accesări a fost obţinută în circa 2 săptămâni. În primele zile a fost o adevărată furie a vizionării şi difuzării clipului în reţelele online, fiind zile cu peste 10.000-15.000 de vizualizări.

Au fost peste 2100 de share şi sunt de asemenea, mii şi mii de comentarii, unele de o aciditate extremă, care nici nu pot fi reproduse în conţinutul unui articol.
Foarte multe comentarii sunt critice la adresa PSD, partidul de guvernământ fiind acuzat că promovează în funcţii publice de importanţă majoră astfel de persoane.

Vom reveni cu o selecţie a comentariilor anti-PSD. Mai jos, clipul cu cel mai celebru prefect din România anului 2018.

……….

D.V.

 

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns