Sondaj politic telefonic la Neamț! De pe un număr din Cluj…

Un sondaj telefonic se desfășoară în aceste momente, fiind măsurată încrederea în unele personaje politice naționale sau din Neamț, anunță mai mulți cititori Vestea care au fost sunați duminică după-amiaza.
Tirul întrebărilor vizează nota dată credibilității unor VIP-uri din politica nemțeană (Asaftei, Harbuz, Cozmanciuc, Arsene, Leoreanu, Enache, Chitic, Panaite, Gavrilescu) sau din cea națională (Iohannis, Dragnea, Ponta, Orban etc), după cum au precizat unii din cei chestionați telefonic și care au indicat același număr de telefon fix, cu prefix 0364 (deci din județul Cluj).
La o primă verificare al numărului respectiv (Vestea are numărul complet), pare a fi vorba de o firmă din Cluj specializată în promoții sau sondaje de opinie prin telefon (realizate pentru firme mai mari).
Din relatările acelorași martori, rezultă că e vorba de întrebări și personaje fixate cu câteva săptămâni înainte, pentru că, de exemplu, nu sunt vizați Emilia Arcan sau Răzvan Cuc sau Cristian Sauciuc care sunt vehiculați mai recent sau chiar anunțați drept potențiali candidați în județul Neamț.
E încă o dovadă că suntem în plină pre-campanie electorală, că partidele și candidații care nu doar mimează bătălia politică pentru alegerile locale măsoară, analizează, ponderează etc.

D.V.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns