Sondaj interesant la Târgu Neamț! Celebrul Andrușcă, măsurat drept candidat PSD la Primărie!

Un sondaj foarte interesant care vizează în aceste zile intenția de vot din Târgu Neamț îl readuce în prim-plan pe celebrul Dănuț Andrușcă, cel care s-a patentat drept cel mai gângav ministru („gângav” nu doar pe formă ci mai ales pe fondul unei minime comunicări rezonabile) – acesta e informația momentului care a ajuns la Vestea din mai multe surse politice și non-politice.

Unele surse mergeau chiar pe ipoteza că sondajul ar fi comandat chiar de PSD, variantă infirmată de Adrian Bourceanu, purtător de cuvânt al PSD Neamț.

Informațiile inițiale ajunse la Vestea vorbeau despre un sondaj de opinie face-to-face care s-ar face în Târgu Neamț unde la întrebările legate de intenția de vot ar fi măsurați 3 candidați din partea PSD (actualul viceprimar Vasile Apopii, Dănuț Andrușcă și o doamnă).
variantele multiple din partea unui partid sunt, de obicei (dar nu exclusiv), făcute la comanda acelei formațiuni politice care astfel își compară propriile variante…

Informațiile inițiale au fost confirmate apoi și de unii reprezentanți/apropiați de la alte partide din zona Târgu Neamț (AUR, PNL, USR).

Evident că Vestea a contactat și un reprezentant autorizat al PSD Neamț, pe acest subiect.
În primă instanță, Adrian Bourceanu a spus că nu știe nimic clar dar că a mai primit o întrebare similară chiar de la un coleg al său din PSD.
Bourceanu a revenit apoi și a infirmat categoric: „PSD nu face niciun sondaj în Târgu Neamț. Și când spun PSD mă refer și la organizația județeană dar și la cea centrală, pentru că am luat în calcul să nu fie vreun demers de care noi, la Neamț, să nu fi știut. Am verificat deci peste tot și afirm cu tărie că un astfel de sondaj nu e comandat de PSD. Noi, cei din PSD Neamț, l-am anunțat deja drept candidat pe viceprimarul Vasile Apopei și așa rămâne”.

Rămâne de văzut, pe fond, ce și cum va fi cu aceste alegeri locale, mai ales că, de câteva luni, grație onor partidelor care fac parte din guvernare, agenda publică a fost parazitată cu subiectul comasării alegerilor. În această seară ar fi, iar, „ultima” discuție/negociere PSD-PNL și, zice-se, chiar o conferință comună de presă.

D.V.