Soluţia ALDE pentru Primăria Pipirig: “GRIGORE AGAPIE, OMUL LOCULUI PENTRU ADMINISTRAŢIE”

O întreagă echipă a ALDE Neamţ a fost sâmbătă seara în Pipirig, acţiunea având un scop clar: convingerea a cât mai mulţi localnici că propunerea acestui partid pentru alegerile anticipate din 11 iunie, pentru postul de primar, este cea mai bună, corectă şi eficientă pentru problemele comunităţii.

Iar inginerul silvic Grigore Agapie i-a avut alături în această acţiune pe preşedintele ALDE Neamţ, Ion Asaftei dar şi pe alţi membri din conducerea organizaţiei judeţene.

CV-ul profesional al lui Grigore Agapie (inginer silvic de peste 30 de ani) dar şi cel administrativ (din poziţia de consilier local a refuzat semnarea recepţiei unor lucrări fictive, caz care s-a soldat cu condamnarea penală a ultimilor doi primari) nu sunt singurele argumente care au stat la baza nominalizării acestuia de către ALDE.

Şi, cel mai bine, îl descriu chiar oamenii din comună. “Este de-al nostru, este un om al locului, care tot timpul ne-a dat o mână de ajutor, un sfat. Şi nu e cu nasul pes us ca alţii, diplomele nu l-au schimbat, a rămas tot un om de soi”, spunea ieri un cetăţean care explica de ce îl va vota pe Agapie.

„Pipirig este o comună în care ultimele evenimente ne-au arătat că în administraţia locală nu mai este loc pentru amatorism sau pentru combinaţii, aşa cum au crezut unii. O administraţie serioasă o pot face doar oamenii serioşi. Şi ca inginer silvic şi din poziţia de consilier local am demonstrat, cred eu, că problemele cetăţenilor şi respectarea legii trebuie să fie la fel de importante. Pipirig chiar este o comună care are nevoie de dezvoltare, de o implicare a administraţiei şi a primarului pentru ca oamenii să aibă condiţii mai bune de trai. Sunt multe măsuri care trenuie luate urgent, unele dintre ele chiar nu presupun resurse financiare sau alocări deosebite ci doar preocupare reală. Voi menţiona câteva dintre ele:
-modernizarea tuturor străzilor din Pipirig prin asfaltarea lor;
-sprijinirea proprietarilor de pădure în demersurile lor pentru obţinerea amenajamentelor silvice;
-acordarea titlurilor de proprietate tuturor celor care au obţinut suprafeţe de pădure;
-promovarea turistică a comunei prin programe cu finanţare guvernamentală şi europeană;
-dezvoltarea reţelelor de telefonie mobilă (putere semnal) pe întreaga suprafaţă a comunei;
-înfiinţarea unei echipe de fotbal şi înscrierea acesteia în liga judeţeană;
-finalizarea proiectelor aflate în derulare
-întreţinerea şi pietruirea drumurilor de acces spre terenurile agricole”, declară candidatul Grigore Agapie.

 

Preşedintele ALDE Neamţ, Ion Asaftei, a ţinut să puncteze că acţiunea electorală de la Agapia (în timpul căreia echipa s-a întâlnit cu zeci şi zeci de oameni, poate chiar sute) face parte din categoria celor la care merge cu plăcere: “Cu aşa candidat, simţi, ca lider de partid, că ai tu onoarea să fii lângă el. Eu sunt convins că este o şansă unică pentru Pipirig să aibă un primar profesionist că că locuitorii acestei comune nu vor rata această oportunitate. Nu avem nimic cu contracandidaţii de la celelalte partide dar, fără nicio supărare, candidatul ALDE este cu multe trepte peste toţi ceilalţi”.

Iar acţiunea de ieri a relevat priza de care se bucură Agapie în rândul consătenilor. „Domnule inginer, aţi făcut destule pentru Silvic, acum vă vrem la Primărie. Trebuie să puneţi ordine şi în treburile şi în banul public, să fie toate făcute cu chibzuinţă şi cu folos pentru comună şi pentru oamenii ei”, spunea un alt alegător.

Grigore Agapie s-a născut la data de 20.03.1964 în comuna în care vrea să obțină funcția de primar, are domiciliul în satul Pluton din aceeași comună, are profesia și ocupația de inginer silvic, este căsătorit și are doi copii.

Ad. V.

Comentarii Facebook

One thought on “Soluţia ALDE pentru Primăria Pipirig: “GRIGORE AGAPIE, OMUL LOCULUI PENTRU ADMINISTRAŢIE”

  1. ca inginer silvic, candidatul ALDE a furat la greu padurea si inca fura si acum prin firme fantoma, iar el vorbeste de importanta respectarii legii. pacat ca oamenii de la sate nu prea isi dau seama ce inseamna integritate cand voteaza astfel de oameni.

Lasă un răspuns