SOLD OUT la Conferința Preotului Necula despre POST ȘI BUCURIE! Eveniment marca Centrul pentru Cultură

Când rafinamentul se îmbină și cu apetitul publicului, soluția nu poate fi decât una de succes – o dovedește Conferința „BUCURIA POSTIRII – POSTUL BUCURIEI” care înseamnă, ca brand „Preotul Constin Necula”, eveniment care, cu câteva zile înainte de derularea lui este SOLD OUT. Cu casa închisă, pe românește, încă de pe 27 martie, după cum au anunțat organizatorii, în condițiile în care conferința are loc luni, 8 aprilie 2019, de la ora 18, la Cinema Mon Amour din Piatra Neamț.

<<Proiectul cultural-artistic „Armonii Pascale”, organizat de Centrul pentru Cultură şi Arte „Carmen Saeculare” Neamţ, se va desfăşura cu casa închisă.
Cererea mare a făcut ca într-un timp foarte scurt invitaţiile cu loc la conferinţa cu tema „Bucuria postirii – Postul bucuriei” să se epuizeze>> – acesta este mesajul organizatorilor.

Drept e că și prețurile anunțate pentru invitații de către organizatori au fost mai mult decât rezonabile, de doar 15 lei invitația cu loc, ceea ce arată că Centrul pentru Cultură nu a dorit decât să acopere cheltuielile inerente cu sala sau de natură tehnică și logistică.

În deschiderea Conferinței susținute de apreciatul preot, va avea loc un concert de pricesne în care micile vedete vor fi elevii clasei de Canto Tradițional coordonată de prof. Giorgiana Șerban-Axinte (acompaniament la piant – Ionel Ciprian Chervase).

Evenimentul este organizat de Centrul pentru Cultură și Arte Carmen Saeculare, cu psirjinul Consiliului Județean Neamț.

D.V.

Comentarii Facebook

2 thoughts on “SOLD OUT la Conferința Preotului Necula despre POST ȘI BUCURIE! Eveniment marca Centrul pentru Cultură

  1. Cum adica sold out?
    Predica e pe bani?

    Admin. Predica o fi fara bani, dar chirie sala, sonorizare, logistica, oameni implicati in organizare etc – toate astea costa.
    Iar daca 15 lei ti se pare mult – mai putin decat un pachet de tigari! – nu te obliga nimeni sa vrei.
    Dar tu, de fapt, esti doar un hater, nu?

Lasă un răspuns