SOLD-OUT la Concertul PROCONSUL SIMFONIC de la Piatra Neamț! Fostul ginere al lui Băsescu cântă cu sala full!

Toate cele peste 500 de bilete (invitații) scoase la vânzare pentru concertul PROCONSUL SIMFONIC de la Piatra Neamț au fost deja vândute, anunță surse neoficiale. Iar biletele ar fi fost epuizate deja de măcar câteva zile, după cum a aflat un pietrean care ieri s-a gândit să facă rost de tichetul de acces.

Reamintim că spectacolul PROCONSUL SIMFONIC are loc sâmbătă, de la ora 19, la Cinema Dacia Panoramic din Piatra Neamț iar pe scenă vor urca cunoscuta trupă care dă numele concertului dar și Orchestra Filarmonică din Botoșani.

Solistul trupei Proconsul este cunoscutul Bogdan Marin BODO (fostul ginere al fostului președinte Traian Băsescu) iar colegii de trupă sunt Dincă Dragoș-chitară, Anghelescu Robert-clape, Ursache Robert-bas și Gorcinski Razvan-tobe. Dirijorul Filarmonicii botoșenene este Iulian Rusu.

Prețul unui bilet a fost de 30 de lei, deci unul mediu. Vânzarea tuturor biletelor arată că în Neamț încă mai este public dispus să plătească să participe la un spectacol cu artiști veritabili și că moda spectacolelor gratis, în aer liber, nu a ucis total ideea de a cumpăra bilet pentru o trupă de muzică.

Pe de altă parte, un succes de casă ține și de abilitatea organizatorilor de a alege artiști pentru care lumea iese din casă și este dispusă să și plătească.

 

D.VINCA

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns