Șoferiță de o zi, 4 mașini tamponate! Celelalte 3 erau parcate!

A luat permisul pe data de 10 februarie și a doua zi, pe 11 februarie și-a trecut în cont isprava de a trimite în service 4 mașini.
Iar tamponarea în lanț nu a avut loc în trafic efectiv ci pur și simplu mașina Fiat condusă de șoferița de 18 ani și o lună a lovit violent o mașină parcată pe partea dreaptă și, carambol adevărat, au mai fost avariate alte două.
Una dintre mașini este „șifonată” mai puțin dar celelalte 3 (inclusiv a șoferiței) sunt serios afectate.

Impactul violent a avut loc la ora 22, pe strada Petru Rareș din Piatra Neamț (stradă cu sens unic) și a scos din case mulți curioși din blocurile vecine. Unii au devenit însă din curioși de-a dreptul furioși cînd au văzut că mașinile pe care ei le lăsaseră intacte în parcare sunt numai bune de urcat pe platformă.

Iar despre relația de cauzalitate dintre viteză și urmările evenimentului rutier urmează, probabil, să se pronunțe specialiștii dar cert este că prima mașină lovită de aceasta nu doar că a fost împinsă în cea din fața ei, dar a fost proiectată și peste trotuarul mai înalt cu vreo 12-15 cm decât carosabilul.

Nu mică a fost uimirea polițiștilor chemați la fața locului care au constatat că permisul tinerei șoferițe figura ca eliberat fix în ziua precedentă.

Fata care și-a început atât de nefericit experiența în ale șoferiei este elevă în ultimul an la Liceul Gheorghe Asachi.

D.V.

Comentarii Facebook

3 thoughts on “Șoferiță de o zi, 4 mașini tamponate! Celelalte 3 erau parcate!

  1. Şi ăsta e doar începutul! Mai are de tamponat vreo 10 autoturisme până capătă un pic de experiență.

  2. Nu fata are vină nici instructorul….vina o porta cel care a lăsat-o să plece cu mașina fără ca cineva cu experiență sa fie în dreapta ei sa o supravegheze după o zi de la optinerea permisului..toți am fost începători 😡e foarte simplu sa criticam și sa judecam😡

  3. Părinți cretini care nu mai știu cum să-și satisfacă odraslele. Ca mulți alții, de altfel. Un instructor ”no comment” și o piți care s-a gândit ea așea că e mișto să te dai cu mașinuța la ora 10 seara. De legislație nu mai zic nimic. Să le dăm permis de la grădi, zic, ca să nu ne mai batem capul cu aifonuri și tablete.
    Să iei niște mașini în serie, pe o stradă cu sens unic, pe carosabil uscat… aleo, domnișoară, știi câte pedale are mașina și la ce folosește fiecare?

Lasă un răspuns