Șoferi băuți și fără permis, surprinși în trafic


În mai puțin de 12 ore, 9 infracțiuni la regimul rutier au fost depistate de polițiștii nemțeni. Cele mai multe i-au avut protagoniști pe șoferi care s-au urcat la volan băuți. Cinci dosare penale au fost întocmite pentru acest tip de infracțiune, informează biroul de relații publice al Poliției Neamț.
Unul dintre împricinații, un bărbat de 26 de ani din Dochia, nu numai că s-a urcat la volan băut, ci avea și permisul de conducere suspendat. În momentul în care a zărit autospeciala de poliție a oprit brusc mașina și a încercat să scape. A fost prins la scurt timp și, fiind pus să sufle în etilotest, a refuzat. A fost condus la Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț, unde i s-a recoltat o probă biologică în vederea stabilirii alcoolemiei.
În această dimineață, polițiștii au tras pe dreapta la Horia o autoutilitară căreia îi lipseau plăcuțele de înmatriculare,  condusă de un romașcan de 58 de ani. Cu prilejul verificărilor efectuate, s-a stabilit că atât plăcuțele, cât și certificatul de înmatriculare al mașinii fuseseră reținute din cauza lipsei asigurării obligatorii.

Alex SÎRBU

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns