Șofer Terminator! Amenințări la polițistul local, circ, plecat cu scrâșnet și tamponare…

Un șofer care staționa neregulamentar într-o stație de autobuz a ținut să iasă în evidență făcând circ, amenințând polițistul local, refuzând legitimarea și încercând să șteargă putina apoi dar… lovind o altă mașină.

<Referitor la incdentul în care a fost implicat un echipaj al Biroului Siguranță Rutieră – Poliția Locală Piatra Neamț, în dimineața zilei de 17.05.2022, în stația de autobuz din fața complexului Orion, precizăm următoarele:
În desfășurarea atribuțiilor de serviciu, echipajul BSR asigura fluidizarea traficului rutier la primele ore ale dimineții când a constat că în stația miljoacelor de transport staționau neregulamentar mai multe autoturisme. Agenții au solicitat conducătorilor auto să elibereze stația pentru a nu crea blocaje în zonă, însă unul dintre aceștia a refuzat să se conformeze. I s-a cerut să se legitimeze, a refuzat și mai mult decât atât, a încercat să se sustragă răspunderii contravenționale părăsind zona, moment în care a lovit un alt autovehicul care circula regulamentar. De asemenea, același conducător auto a continuat cu amenințări și injurii la adresa polițistului local, încercând să-l îndepărteze împingându-l cu mașina. La fața locului a fost chemat și echipajul de intervenție rapidă al Poliției Locale căruia conducătorul auto i-a declarat date de identitate nereale, pentru a nu putea fi identificat în baza de date>, anunță Poliția Locală Locală Piatra Neamț.

Poliția Municipiului Piatra Neamț, sosită la fața locului la solicitarea șoferului, i-a condus la sediul instituției, atât pe acesta cât și pe polițistul local, pentru efectuarea cercetărilor.
Agentul Poliției Locale Piatra Neamț nu a suferit vătămări corporale, își desfășoară în continuare serviciul conform planificării și atribuțiilor, în vreme ce, conducătorului auto i s-a aplicat o sancțiune contravențională. Totodată, potrivit declarațiilor polițistului local, conducătorului auto în cauză urmează să i se întocmească dosar penal pentru infracțiunea de ultraj.

Poliția Locală a ținut să mulțumească și cetățenilor din zonă care au oferit imagini video care arată natura exactă a incidentului: <Mai mulți cetățeni care locuiesc în zonă, cărora le mulțumim pe această cale, s-au arătat indignați de cele întâmplate și au apelat Dispeceratul Poliției Locale Piatra Neamț, venind în sprijinul polițistului local implicat în incident, cu imagini surprinse de camerele de supraveghere proprii>.

D.V.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.