Șofer inconștient: Prins de radar cu 167 de kilometri pe oră în localitate!


Un tânăr de 22 de ani s-a ales cu permisul suspendat pentru următoarele șase luni, după ce a fost prins de polițiști aproape zburând pe șosea, de două ori în aceeși zi. Potrivit IPJ Neamț, șoferul a fost a fost depistat circulând cu viteza de 167 km/h în localitatea Dulcești, după care autoturismul condus de acesta a mai fost înregistrat de aparatul radar circulând cu viteza de 131 km/h pe un sector de drum cu restricției de viteză la 50km/h.
Prin urmare, pentru cele două abateri săvârșite în aceeași zi, conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă de 925 de lei și suspendarea dreptului de a conduce pe o perioadă de 180 de zile”, a precizat responsabilul de relații publice al Poliției Neamț.
În acest week-end, polițiștii rutieri sunt angrenați în acțiuni desfășurate pe raza întregului județ, pentru reducerea accidentelor de circulației produse pe fondul excesului de viteză. Astfel, ieri, mai multe echipaje de poliție rutieră au fost concentrate pe zona Romanului, sectoarele de drum DN 2 și DN 15D. În urma abaterilor înregistrate de aparatura radar amplasată atât pe autospeciale inscripționate cât și pe cea neinscripționată, polițiștii rutieri au reținut 28 de permise de conducere și au aplicat 45 de sancțiuni contravenționale pentru depășirea limitei legale de viteză. Astăzi, acțiunile sunt continuate cu preponderență pe DN 2, dar și pe sectoarele de drum DN15, DN 15B, DN 15D, DN 12C, mai precizează responsabilii IPJ Neamț.

Alex SÎRBU

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns