Social democrații și-au depus listele de candidați pentru parlamentare. Arsene: „Sunt oameni care vor să facă mult bine județului!”

psd-candidati
Cu aproximativ două ore în urmă, organizația județeană a PSD a depus la Biroul Electoral Județean listele cu candidații pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie. Aspiranții la funcția de senator și deputat – majoritatea la început de drum, alții deja rutinați ca parlamentari – l-au avut în fruntea lor pe președintele PSD Neamț, Ionel Arsene, șeful legislativului județean.
La ieșirea din sediul BEJ, liderul social democraților nemțeni a declarat: „După cum se poate observa, PSD a venit astăzi în fața nemțenilor cu o echipă de oameni serioși și competenți, oameni care vor să facă mult bine județului Neamț. În proporție de 90 la sută sunt oameni noi, care nu au mai fost până acum parlamentari, dar avem pe lista pentru Camera Deputaților un om cu experiență, cel mai bun parlamentar al Moldovei, așa cum o arată toate statisticile. Este vorba de domnul deputat Ioan Munteanu, cel care deschide lista  și sunt mândru că a ales să candideze din nou alături de noi pentru această funcție. Am fost foarte atent să verific dacă toți candidații propuși de PSD au buletin de Neamț, ceea ce înseamnă că prezentăm electoratului din județ nemțeni. Eu cred că județul are oameni competenți și capabili, care pot să-i reprezinte în Parlamentul României. Am convingerea că electoratul nemțean va aprecia echipa PSD, formată și din tineri, și din femei, dar și din oameni cu experiență. În calitate de președinte al Consiliului Județean, susțin această echipă. Am convingerea că PSD Neamț va câștiga 5 mandate de deputat și două de senator. Suntem realiști, nu facem declarații alambicate, așa cum fac cei din Partidul Național Liberal. Cred că am demonstrat în ultimii ani că suntem oameni serioși, că ne ținem de cuvânt și ceea ce promitem ducem la îndeplinire”, a precizat Ionel Arsene.

Alex SÎRBU

 

 

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns