Social-democrații nemțeni, funcții importante la Parlament! Arcan – chestor, Șerban – vicelider…

Parlamentarii nemțeni social-democrați au început noua sesiune parlamentară nu doar pregătiți să voteze legi în beneficiul românilor ci păstrând sau accesând funcții noi în legislativul național. Senatorul Emilia Arcan și-a reînnoit funcția de chestor al Senatului iar deputatul Ciprian Șerban a fost votat vice-lider al Grupului PSD din Camera Deputaților.

<<Un nou început, o nouă sesiune parlamentară!
Onorată să fiu realeasă, astăzi, chestor al Senatului României și le mulțumesc colegilor senatori pentru votul de încredere acordat!
Împreună vom iniția și vom adopta legi care să fie benefice tuturor românilor!
Urmează o perioadă încărcată și grea, dar nu îi putem dezamagi pe cei care ne-au încredințat votul sa-i reprezentăm!>> – acesta a fost mesajul transmis în urmă cu două zile de Emilia Arcan.

Dacă Arcan a avut funcția respectivă și în precedenta sesiune parlamentară, cea căpătată acum de Ciprian Șerban este o confirmare a faptului că organizația PSD Neamț a căpătat o și mai mare greutate în topul intern al social-democraților.

Și Arcan și Șerban sunt la primul mandat în Parlamentul României și, coincidență, amândoi sunt președinții unor organizații speciale din schema echipei social-democrate nemțene. Arcan este președintele OFSD Neamț iar Șerban este președintele TSD Neamț.

D.V.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns