„Șocant și revoltător!” Deputata Oana Bulai, atitudine tranșantă în cazul Spitalului Foișor

Deputata de Neamț, Oana Bulai ia o atitudine fermă în cazul Spitalului Foișor din București unde, vineri noaptea, 105 pacienți au fost scoși în tradă pentru transfer sau externare.

<<Demisia Vlad Voiculescu! Ajunge tot răul pe care l-ai creat ca ministru al Sănătății!
Seara trecută nu mi-a venit să cred că imaginile de la televiziunile de știri sunt din România. Ministrul Sănătății, prin deciziile sale halucinante și fără nicio noimă, a pus în pericol viețile pacienților care au fost evacuați de la Spitalul Foișor din Capitală.
Este șocant și revoltător să vezi oameni recent operați cum sunt scoși, pe repede înainte, dintr-o unitate spitalicească și trimiși, unii dintre ei, acasă pentru a se trata cum pot. Nu mai există vreo scuză pentru această situație dramatică!
Incompetența celor din ministerul condus de Vlad Voiculescu creează victime zilnic. Bolnavii nu aveau ce căuta în stradă, nu trebuiau să fie dați afară, la propriu, din spital de cei care conduc Ministerul Sănătății, ci, dimpotrivă, ei trebuiau să fie transferați organizat. Dar pentru asta ai nevoie de un ministru care știe ce are de făcut>>, spune deputata social-democrată.

Oana Bulai îi invită pe cei care găsesc scuze acestui fapt impardonabil să se pună în locul pacienților sau aparținătorilor: <<Pe cei care tot încercați să îi găsiți scuze ministrului Vlad Voiculescu vă rog să vă puneți pentru câteva minute în situația celor care aveau rude sau prieteni la Foișor.
Cum ați fi reacționat dacă erați voi în această situație?
Acești criminali fără frică de Dumnezeu, pentru că altfel nu pot să îi numesc pe cei care au luat o asemenea decizie, trebuie să răspundă pentru toate fărădelegile lor!>>.

D.V.


3 thoughts on “„Șocant și revoltător!” Deputata Oana Bulai, atitudine tranșantă în cazul Spitalului Foișor

 1. Transanta era daca se implica la transfer, la targa. Asta e gargara ieftina.

 2. Duamna Bulai era la fel de revoltată și când au ars de vii niște pacienți la Piatra Neamț? Sau se revoltă numai la comandă?
  La loc comanda!

 3. Unii spun ca s a hotarat din 25 martie ca spitalul sa fie evacuat si transformat in spital COVID. Ca managerul s a opus sau ca l a durut in cot – e alta poveste.
  Imi place ca au fost nationalizate temporar spitalele private…. ca asa se spunea. Aia de la spitalul meteosensibil Letcani (ce cuvant …… pe vremuri era vorba de reumatsim spus elegant, acuma este explicatie stiintfica) nu au fost nici macar intrebati de sanatate. De ce nu va indignati si despre dl arsene?

  Statul cheltuie bani cu epidemia, privatul face cascavalul si mai gros cu operatiile amanate de stat.
  Si apoi de 10 ani se incearca privatizarea sistemului UPU. Sunt bani mullti multi multi care se doresc drenati in buzunare private.

  Doamna Bulai…. lasati doamna indignarea pe facebook. Vedeti-va de coltul de rai in care lumea face coada la SH de la 7 dimineata ca s a bagat noutati.

Lasă un răspuns