ȘOCANT: Bărbat ajuns la spital cu un pix înfipt în organul genital!


Medicii romașcani s-au confruntat în această dimineață cu o situație incredibilă, când la Centrul de Primire Urgențe s-a prezentat un bărbat care avea un pix înfipt în uretra organului genital, scrie romanulfinanciar. Pacientul, un pietrean în vârstă de 59 de ani, le-a spus medicilor că și-a introdus pixul în uretră în urmă cu zece zile.
Din declarațiile pacientului a rezultat că pixul a fost introdus în uretră cu 10 zile în urmă, în timpul unor activități pe care le vedem numai în filmele erotice și nu a mai reușit să îl extragă de acolo.
Pacientul avea asociată parafimoză și o infecție primară. Personalul medical din CPU a făcut manevre de extragere timp îndelungat dar fără rezultate pozitive și a fost trimis la Chirurgie. Nici medicii de la Chirurgie nu au reușit să extragă pixul din uretră și s-a luat decizia să fie trimis la Urologie, la Spitalul de Urgențe Piatra Neamț”, a declarat conducerea Spitalului Municipal de Urgență Roman, potrivit sursei citate.
Cadrele medicale de la unitatea spitalicească romașcană au mai spus că s-au confruntat cu multe cazuri deosebite și ciudate dar așa ceva nu țin minte să mai fi avut de rezolvat.

Alex SÎRBU

 

Comentarii Facebook

2 thoughts on “ȘOCANT: Bărbat ajuns la spital cu un pix înfipt în organul genital!

Lasă un răspuns