Şoc! Negelschi demisionează şi atacă Consiliul Judeţean! Vezi DOCUMENTUL!

Managerul interimar al Spitalului Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ şi-a înregistrat în această dimineaţă demisia şi, în acelaşi timp, face şi un atac dur la Consiliul Judeţean Neamţ, instituţie pe care o acuză că, prin anumiţi „angajaţi temporari”, ar face presiuni pentru înfiinţarea unor posturi. Negelschi (care a fost descalificat, recent, la un concursul pentru funcţia pe care a ocupat-o timp de aproape un an de zile în regim de interimat) subliniază şi existenţa unor divergenţe între viziunea sa managerială şi cea a Consiliului Judeţean (instituţia care patronează spitalul).

Vezi demisia:

Deşi Negelschi nu nominalizează pe reprezentanţii CJ, cei vizaţi ar putea fi fie consilierii de la Cabinetul Preşedintelui CJ fie administratorul delegat al judeţului, fiind vorba de persoane care nu au contracte pe durată nedeterminată ci pe durată determinată (apropo de referirea „angajaţi temporari”). Şi deşi nu-l menţionează pe preşedintele CJ Neamţ, Ionel Arsene, stilul în care negelschi a redactat această demisie lasă de înţeles că s-a cam rupt lanţul de iubire…

Vom reveni…

D.V.

Comentarii Facebook

One thought on “Şoc! Negelschi demisionează şi atacă Consiliul Judeţean! Vezi DOCUMENTUL!

  1. AVOCATUL LUI PESTE IMPUTIT, CAT DE PROST TREBUIE SA FII , CA SA NU-TI DAI SEAMA DE FAPTUL CA DEMISIA ESTE UN ACT IREVOCABIL SI CA NU MAI POTI REVENI ASUPRA EI????

Lasă un răspuns