ŞOC: Liberalul Alexandru Drăgan lângă PSD-istul Liviu Dragnea

10906486_1513733295575749_5635016264451976324_n

Copreşedintele filialei nemţene a noului PNL, Alexandru Drăgan dă semne că şi-ar dori să facă saltul de la vorbă la faptă, cu candidatura pentru funcţia de preşedinte CJ Neamţ.

Acum câteva ore a apărut pe net pagina de facebook “Alexandru Drăgan” care a strâns deja 3 likeuri (unul de la semnatarul acestui text).
Fotografia de copertă este cea care ilustrează şi acest articol şi care arată un Alexandru Drăgan un pic mai tânăr, cu gropiţe în obraji, aflat într-o sală tip amfiteatru. Pare a fi vorba de o instituţie europeană.

Surprinzător este faptul că vecinul de bancă, din plan apropiat, al lui Drăgan este nimeni altul decât social-democratul Liviu Dragnea, actual vicepremier, Ministrul Dezvoltării şi secretar general PSD. Şi Dragnea e mai tinerel în poză, are mai mult păr pe cap decât acum…

Este plauzibilă ipoteza ca poza să fie din perioada în care Dragnea era preşedintele Consiliului Judeţean Teleorman şi şef al Asociaţiei Consiliilor Judeţene iar Drăgan era lider în Asociaţia Comunelor şi, probabil, au făcut parte amândoi din vreo delegaţie care a mers în Vest să vadă ce şi cum e cu democraţia europeană.

Aplecarea de acum însă a lui Drăgan pentru comunicarea pe mediile online survine la doar o zi distanţă după ce copreşedintele PNL Neamţ (via PDL) a anunţat că este şi el interesat de candidatura la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Neamţ, devenită vacantă după decesul lui Culiţă Tărâţă.

Daniel VINCA

One thought on “ŞOC: Liberalul Alexandru Drăgan lângă PSD-istul Liviu Dragnea

  1. Pingback: Drăgan s-a lepădat de Dragnea / Liberalul şi-a schimbat poza de copertă de pe facebook în care era alături de PSD-ist... - vestea.net

Lasă un răspuns