ŞOC la F.C. Ceahlăul: Mironaş şi-a dat demisia

Ioan-Mironas-CeahlaulDirectorul sportiv  al clubului de fotbal F.C. Ceahlăul Piatra-Neamţ, Ioan Mironaş şi-a anunţat public demisia în cadrul conferinţei de presă  de astăzi susţinută la ora 9:00 după cum informează  http://danesanu.blogspot.ro.

Acesta face un ultim apel la persoanele ce vor să se implice în ceea ce poate fi ultima speranţă de salvare a unuia din simbolurile oraşului Piatra-Neamţ.

“ Am fost timp de 40 de ani în interiorul clubului. Cele mai mari bucurii, cele mai mari supărări, cele mai mari satisfacții, viața mea s-a identificat cu interesele clubului. Nu pot fi în niciun fel unul care să aducă vreun prejudiciu clubului. Clubul nu e pe marginea prăpastiei, e căzut deja. Urmează impactul. Poate cumva poate fi agățat. O posibilă soluție poate fi și declarația ambilor acționari majoritari (nr. Angelo Massone și Viorel Măstăcăneanu) care pun la dispoziție acțiunile necondiționat pentru oricine vrea să se implice în viața clubului și vrea să salveze clubul. Am mandatul lor expres să anunț acest lucru, de maniera în care cine vine, aduce bani la Ceahlăul, nu aduce sub forma unei sponsorizări sau a unei reclame de publicitate ci acei bani se vor transforma în acțiuni. Nu contează foarte mult ce a făcut Massone sau ce nu face Mironaș sau cum face. Eu cred că, dacă la rândul nostru iubiți cât de puțin acest club, ar trebui să începeți să căutați soluții pentru ceea ce se întâmplă. Să dați zvon atât cât depinde de dumneavoastră, că cine vrea să salveze sufletul acestui club este binevenit și poate să o facă necondiționat “ a declarat Ioan Mironaş în cadrul ultimei conferinţe de presă susţinută de acesta, după cum menţionează sursa citată.

George Teodorescu

Lasă un răspuns