Șoc la CJ! Consilierul județean Mădălina Ciubotaru și-a dat demisia!

Consilierul județean Mădălina Ciubotaru și-a dat astăzi demisia în plină ședință a aleșilor județeni. Mădălina Ciubotaru a anunțat că renunță la mandatul de consilier județean (cu mai bine de un an și jumătate înainte de alegeri) motivând că are alte proiecte pe care se va capacita în perioada următoare. Aceasta a lăsat să se înțeleagă că e vorba de un alt traseu politic.

Deși nu a dat nici detalii suplimentare și nici nu a plecat din PSD trântind ușa, prin demisia de azi Mădălina Ciubotaru confirmă informațiile care au circulat neoficial în ultimele zile referitoare la o aporpierea a ei de organizația Pro România Neamț care îl are mai nou ca președinte interimar pe Liviu Harbuz.

Demisia anunțată de Mădălina Ciubotaru a fost ca un șoc pentru mulți dintre cei prezenți.

Dacă inițial alianta majoritari PSD-ALDE avea 19 din cei 35 de aleși județeni (și 15 Opoziția), de câteva luni, majoritarii rămăseseră doar în 18 aleși iar niciunul de pe lista supleanților (PSD – UNPR) nu a mai fost propus spre validare. Odată cu demisia Mădălinei Ciubotaru, raportul Putere – Opoziție rămâne în doar un vot (17 la 16) situație deosebit de fragilă în condițiile în care de la o ședință lipsește unul dintre consilierii majoritari.

D.V.

Comentarii Facebook

2 thoughts on “Șoc la CJ! Consilierul județean Mădălina Ciubotaru și-a dat demisia!

  1. Pro Romania=pro Hoti

    Un partid numai de hoti in frunte cu Ponta.

    In Piatra Neamt il avem pe Panaite.O alegere perfecta.

  2. Stiti ce va urma? Prefectureasa va mai declara un liberal incompatibil pentru a pastra majoritatea.

Lasă un răspuns