Șoc iar la Spitalul Județean! Directoarea medicală și-a dat demisia! Invocă probleme la achiziții și personal!

Dr. Cristina Gavriloiu, Directorul Medical de la Spitalul Județean Neamț (numit de Ministrul Tătaru dar păstrat în funcție de președintele CJ Neamț) și-a dat demisia în această seară, printr-un document prin care îi reproșează managerului Silviu Verzea divergențele dintre ei în ceea ce înseamnă politica de achiziții publice și de personal din unitatea sanitară.

„Discrepanțele de opinie privind exercitarea activității de conducere în ceea ce privește transparența managementului instituțiilor publice, divergențele principiale rivind abordarea politicilor de achiziții publice și de personal” sunt motivele incocate de dr. Gavriloiu în demisia înaintată deja (prin mail, conform surselor noastre) managerului Verzea.

Aceste motive continuă, în fapt, dezvăluirile făcute în cele câteva zile în care a fost manager de către Marius Ghineț, cu privire la achiziții dubioase dar și informațiile făcute publice într-o conferință de presă de către prefectul George Lazăr cu privire la plutoane de neamuri ale unor șefi angajate în unitate (cu referire chiar și la directoarea economică Maricica Drăgan).

„Vă informez că nu mă regăsesc ideologic și profesional ca parte în echipa Dvs de conducere, motiv pentru care incepând cu data de azi 02/06/2020, ora 19, vă rpg să luați act de demisia mea de onoare”, spune Dr. Gavriloiu. Referirea la „echipa Dvs de conducere” (Verzea) duce, ca și sugestie, spre echipa de conducere alături de care aceasta a ajuns pe funcție (Ghineț).

Documentul de mai sus este cel care i-a fost remis pe mail dr. Verzea, dr. Gavriloiu urmând a înregistra mâine la registratură, conform uzanțelor din Țara dosarului cu șină, și varianta printată și semnată.

D.V.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns