Șoc! Chitic, subordonatul lui Carabelea? Se pune de o nouă fuziune politică!

În ziua în care Ludovic Orban a fost exclus din PNL și anunță că împreună cu unii fideli va pune bazele unui nou partid, PNL compensează și scapă pe surse (?) informația că au început primele negocieri pentru o fuziune prin absorbție cu PMP.
În traducere liberă, dacă respectiva fuziune, acum în stadiul incipient de vorbe, dacă va fi dusă la capăt, ar însemna ca PMP-iștii care sunt azi lideri să primească funcții de prim-vicepreședinți (cum a fost și la cununia politică PNL-PACT). Pe această logică, de exemplu, Bogdan Gavrilescu ar fi prim-vice în organizația județeană condusă de George Lazăr. La municipiu, situația în oglindă ar fi cu Sauciuc prim-vice și Carabelea, în continuare, președinte.
La capitolul faze funny ar putea fi cea cu Chitic care, fiind membru al organizației locale Piatra Neamț s-ar trezi că-l are președinte pe Carabelea, adică pe fostul său subordonat politic de după fuziunea PNL-PACT. Vesel, nu?
Mai vesel și mai interesant ar fi cu majoritățile de la CJ și CL Piatra Neamț. La Piatra Neamț, bascularea PMP din brațele PSD ar însemna o întărire a actualei majorități controlată de primar.
La CJ însă, un PSD rămas fără satelitul PMP ar lovi temeinic actuala majoritate a lui Ionel Arsene care s-ar a putea trezi cu un serios handicap de vot, adică, mai clar, cu pierderea majorității.

V.N.

One thought on “Șoc! Chitic, subordonatul lui Carabelea? Se pune de o nouă fuziune politică!

  1. In final PDL a reusit sa distruga PNL din interior si aducandu-i acasa pe fratii lor din PMP vor reface fostul FSN impreuna cu PSD.

    30 de ani pierduti pentru aceasta tara din cauza acestei clase politice de analfabeti si hoti conduse de securisti.

    Nu exista umilinta mai mare pentru cetatenii acestui oras decat sa-i vada din nou pe Chitic si Gavrilescu adusi de la ”bordelul” PSD din nou la butoanele sifonarii banului public in acest oras.

    Este o rusine istorica ca aceasta clica de mafioti din PDL in frunte cu gargaragiul penibil Rares Bogdan a reusit sa distruga partidul istoric PNL si ideea de ”dreapta”in Romania..

    Singura speranta pentru noi cetatenii este ca PNL la urmatoarele alegeri sa dispara ca si PNTCD.

Lasă un răspuns