„Smerenie și respectarea legii!” Prefectul îi răspunde primarului, după acuza cu „jocuri politice”

Acuzat de primarul de Piatra Neamț că prin acționarea în contencios-administrativ pe tema HCL cu parcările (presupus nelegal) face jocuri politice, prefectul Andrei Niță îi răspunde lui Andrei Carabelea că… nu răspunde provocărilor și îl îndeamnă pe edil la smerenie (că e Săptămâna Patimilor) și respectarea legii.

„In Săptămâna Patimilor creștinii ortodocși se apropie mai mult de divinitate prin post și rugăciune, prin pocăință, nădejde și iertare. Este o perioadă de smerenie și de curățare spirituală înainte de cea mai mare sărbătoare a creștinătății și aleg să nu răspund provocărilor.
Tot ce pot să transmit acum conducerii Primăriei Piatra Neamț este că respectarea legii trebuie să fie imperativă și nu poate fi asociată cu niciun joc politic”, a scris Niță pe contul de facebook.

Citeste si:
Prefectura – Primăria Piatra Neamț, RĂZBOIUL PARCĂRILOR! Litigiul, dus în instanță! Consecințe foarte serioase…
Cum a răspuns Primăria la solicitarea Prefecturii privind parcările rezidențiale din Piatra Neamț
Primarul Carabelea acuză: „Jocuri și interese politice făcute de Prefectul Niță pe tema parcărilor!”

D.V.

One thought on “„Smerenie și respectarea legii!” Prefectul îi răspunde primarului, după acuza cu „jocuri politice”

  1. Asteptam de la prefectul Nita care tocmai ce si-a incasat al 3 lea salariu de 200 milioane NET in total 600 milioane NET de cand a ”ajuns”prefect sa ne prezinte un raport de activitate care sa justifice aceste venituri colosale,
    Trecand peste sloganurile obosite si false cu”smerenia” si Pastele ,care nu au nici o treaba cu activitatea lui si a institutiei pe care o conduce sa ne spuna cand are de gand sa-si dea demisia pentru ca este clar pentru toata lumea ca ocupa acel scaun degeaba.
    Daca isi da demisia,suntem convinsi ca nu va muri de foame,isi va recastiga demnitatea si nu se va face de ras in continuare.
    Ii aduc aminte dl”prefect” daca nu stie,ca judetul Neamt este parf si pulbere pe ultimile locuri din tara la investitii,nivel de trai si calitatea vietii.Nu avem drumuri,spitale,autostrazi,nu avem nimic.Toti banii sunt/au fost FURATI de PSD cu investitii inutile.

Lasă un răspuns