Slătineanu s-a ajuns: MEMBRU ÎN CONSILIUL CULTURAL AL JUDEŢULUI!

20161116164618_img_1232

Apreciat de unii şi contestat de alţii, cocktailul de preocupări (arheologice, culturale, turistice, fotografice) cunoscut sub numele de pământean de Ovidiu Slătineanu face parte, începând de ieri, dintr-un Consiliu Consultativ Cultural care va funcţiona pe lângă CJ Neamţ.
Preşedinte al Asociaţiei NEOKOOLT, Slătineanu este un fan înfocat al promovării judeţului Neamţ prin Cultura Cucuteni şi a rebranduirii turismului nemţean în această direcţie.
Slătineanu este unul din cei 25 de membri ai respectivului Consiliu, alături de el fiind feţe bisericeşti, scriitori, lideri de ONG-uri etc dar şi inerenţi „băgători de seamă”, deoarece această structură a fost creată, mai întâi, pe principiul ” care și-au manifestat interesul de a se alatura”, după cum menţionează un comunicat de presă al CJ Neamţ.

20161116161747_img_1219

„Cei 25 de membri ai consiliului isi vor pune în slujba comunitații experiența, alături de loialitatea și dedicarea fată de cultura și istoria județului Neamț și vom reuși să dezvoltăm o strategie clară asupra modului în care putem reuși să transformam Neamțul într-un brand de țară. Purtăm pe umeri o încărcătură istorică și culturală unică pe care suntem datori să o promovăm, să o valorificam și să o prețuim, cu demnitate și responsabilitate, cu respect și implicare.Din aceasta structură fac parte oamenii de cultură, istoricii, arheologii, reprezentanți ai bisericii și agențiilor de turism, meșterii cuvintelor și ai vibrațiilor sufletești” , a precizat Ionel Arsene, președinte C.J. Neamț.

Scopul declarat al înfiinţării respectivului Consiliu Cultural este implicarea a cât mai mulţi nemţeni în promovarea cât mai eficientă a Neamţului, la nivel naţional şi internaţional. În cadrul întâlnirii de ieri, membrii consiliului consultativ au hotarât sa aiba întâlniri de lucru de doua ori pe lună.

D.V.

Nota Bene – Semnalăm primirea primului comunicat de presă de la CJ Neamţ după mai bine de 3 luni în care Vestea a fost boicotată sub aspectul comunicării de către instituţia administrativă judeţeană. Ori cineva de la CJ şi-a revenit, ori cineva e pe picior de ducă…

cop-slatineanu

3 thoughts on “Slătineanu s-a ajuns: MEMBRU ÎN CONSILIUL CULTURAL AL JUDEŢULUI!

  1. Cel din spate, cu fesul infundat pe cap, face si el parte din acest Consiliu? Pare a fi coborat recent dintr-o prelungita transhumanta bahico-culturala.

  2. Felicitari si multumesc pentru nebagarea in seama a acestui sistem !

Lasă un răspuns