Site-ul Vestea, ameninţat pe faţă: „PNL Neamţ nu îţi mai trimite comunicate, ziarista de la Locativserv e ocupată să vă caute facturile!”

O ameninţare pe faţă a fost remisă Redacţiei Vestea.net în această dimineaţă, la ora 9,34, de către un anonim.

„Lucrurile sunt clare. PNL Neamt nu-ti mai trimite comunicate, la fel cum a procedat si Dragos Chitic – presedintele PNL Piatra Neamt. In alta ordine de idei, jurnalista din CA de la Locativ Serv facea presa in urma cu 10 ani in Piatra Neamt, in timp ce pe tine redactiile te gaseau cu greu de prin bodegile in care beai ca un porc. Dar cine stie, poate ziarista aia e ocupata acum sa gaseasca cateva facturele facute de tine pe la Locativ Serv si prin alte institutii. Surprize-surprize!” – acesta este mesajul remis drept comentariu la un articol din Vestea, de o persoană care semnează (curajos!) „Surprize-surprize”, îşi arogă (la fel de curajos) adresa de e-mail kanald@gmail.com.

Adresa de IP e la fel, un fake, adică e vorba de un proxy care ar împiedica detectarea adresei reale:

De ce ar utiliza cineva responsabil, care îşi asumă afirmaţiile, astfel de tertipuri gen „postac”?

Comentariul de mai sus a fost postat la un articol publicat ieri de Vestea în care anunţam cine este noul prim-vicepreşedinte din PNL Neamţ, punctam faptul că informaţia a fost aflată pe surse, că nu a fost furnizată nici de Conducerea nici de responsabilii de Comunicare de la partid şi găseam scuza că poate ex-jurnalista Monica Ghineţ (de ea este vorba şi în comentariu) o fi mai ocupată cu atribuţiile de membru CA la Locativserv. Cât priveşte ameninţarea cu boicotarea Vestea de către PNL Neamţ, ca să cităm un clasic în viaţă, „suntenm devastaţi!” (evident e o ironie…

Citeste si: Secret: Mihai Stoica, noul prim-vicepreşedinte PNL Neamţ! Leoreanu şi-a dat demisia din funcţia respectivă!

Cine e autorul mesajului de mai sus? Chiar nu facem un scop din a afla acest detaliu, cert este că referirea la PNL Piatra Neamţ (care da, de ceva timp, nu mai trimite nici comunicate şi nici invitaţii la conferinţe de presă) poate reprezenta un indiciu.

„Facturele” de la Vestea? Bine zis, „facturele”, în comparaţie cu cele tăiate de alte firme media din Neamţ, inclusiv de „moguli” cu legături prin PNL…

Cât priveşte aserţiunea „redactiile te gaseau cu greu de prin bodegile in care beai ca un porc”, ne abţinem de la orice fel de comentariu. Constatăm doar că aşa înţeleg să facă politică unii „ciocoi noi”…

D. VINCA

Comentarii Facebook

2 thoughts on “Site-ul Vestea, ameninţat pe faţă: „PNL Neamţ nu îţi mai trimite comunicate, ziarista de la Locativserv e ocupată să vă caute facturile!”

  1. Ce ziarista e xxx aia care a semnat orbeste incalcand legea la demiterea fostului director de la Locativ!! Nu barjovenii se iau de Daniel Vinca pt ca nu sta capra in fata primarului si al clanului condus de barjoveni si ciobani avasting mai nou director general!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nu va e greata PNListi impotenti si inculti ce sunteti?!

  2. Toata conducerea celor de la PNL +PMP in frunte cu Chitic,in mod normal,daca am fi trait intr-o tara normala si nu intr-un stat mafiot,ar fi fost demult ”saltati” de Parchet/DNA pentru deturnari de fonduri,licitatii trucate,abuz de serviciu,etc.

    Din fericire pentru ei,cei de la Parchet/DNA si IPJ sunt mai prosti si mai corupti.

    Drept rezultat,singurii care se ocupa de siguranta nationala si anti-coruptie sunt unii din presa.

    Iar asta deranjeaza lichelele din PNL/PMP/PSD/ALDE,etc..

Lasă un răspuns