SINISTRU! Clipul electoral al lui Cumpănașu cu imagini cu Alexandra, fata răpită, violată, ucisă! Voce, Harabagiu!

Căţărat în campania electorală după drama de la Caracal (cu nepoata Alexandra Măceşanu răpită, violată, ucisă, după cum spun anchetatorii), Alexandru Cumpănaşu nu s-a dat în lături nici de la a folosi respectiva tragedie şi imaginea fetei în clipul electoral lansat vineri odată cu anunţarea înfiinţării Partidului Forţa România.
Clipul electoral al „viitorului preşedinte al României” a fost prezentat de „tovarăşul” candidatului, George Harabagiu, un personaj controversat dat afară de Liviu Dragnea  din funcţia de coordonator al echipei online de la PSD, după ce a orchestrat făcătura sinistră prin care huiduielile destinate Gabrielei Firea au fost mutate peste imagini cu campioana Simona Halep.
Tot Harabagiu este cel care dă vocea clipului şi, probabil, tot el este realizatorul producţiei video în care imagini cu Cumpănaşu se succed laolaltă cu cele ale fetei răpite şi ucise (de vreo 2-3 ori) dar şi cu suspectul Gheorghe Dincă, băgat în dubă.
De fapt, tot clipul exploatează politic şi electoral drama respectivă, nelipsind nici imaginea cu un telefon (aluzie la telefoanele date, cu disperare, de victimă la 112).

Daniel VINCA

 

i

Lasă un răspuns