Singurul parlamentar de Neamț solidar cu protestatarii: „Sătui de amatorism și ipocrizie!”

Singurul parlamentar de Neamț care și-a exprimar un punct de vedere în legătură cu protestele de la Neamț din ultimele zile este social-democrata Oana Bulai care, aseară, alături de un clip video cu oamenii de la Roman care au ieșit în stradă, a spus că este alături de aceștia, cu gândul și sufletul.

Deputata Oana Bulai consideră că oamenii au ieșit în stradă să protesteze împotriva unor măsuri controversate, dubioase, neargumentate pentru că sunt „Sătui de amatorism și ipocrizie!”.

„Dreptul la libera exprimare ca și dreptul cetățeanului de a fi informat corect sunt prevăzute în Constituție.
Da, vremurile sunt ciudate și dificile, dar cu atât mai mult oamenii trebuie să simtă în autoritate, în stat, nu un stăpân arogant ci un partener.
Autoritatea – ca și respectul! – nu se primește în dar sau de pomană ci se câștigă. Cu sinceritate, nu cu ipocrizie!
Sunt alături cu gândul și sufletul de romașcanii care au ieșit în această seară în stradă cerând ceva atât de simplu și de scump: DREPTUL LA LIBERTATE!”, spune deputatul PSD.

Oana Bulai a atașat și un scurt video cu romașcanii care au ieșit aseară în stradă:

 

 

D.V.

 

One thought on “Singurul parlamentar de Neamț solidar cu protestatarii: „Sătui de amatorism și ipocrizie!”

  1. Doamna Bulai,adevarul este ca si PSD probabil urla la virus pe model Bolsonaro( asta e suful din Brazilia,pt cei ce nu cunosc,un tembel de-a dreptul nebun) si asta fugea speriat . PSD ce facea,apropo? Pomeni fara numar pana mureau privatii sub povara taxelor? Sa nu fim ipocriti,totusi….tipati ca jandarmii ii bat pe aia de protesteaza,dar amicul Dragnea ce a facut pe 10 august,apropo? Si daca va uitati putin pe afar,veti remarca cu „maxima uimire”,ca de fapt restrictiile noastre sunt cele mai blande. Da na,da bine la prostime sa fii „partizan” si „frondist”.

Lasă un răspuns