Sindicalistul Cănărău către Carmen Dan: „Toți politicienii sunteți pătați cu sângele polițiștilor uciși la datorie!”

Liderul sindical Europol, Ioan Cănărău consideră că dramele polițiștilor agresați sau chiar uciși la datorie au devenit muniție pentru politicienii care își fac campanii de imagine pe dramele acestor aoemni și ale familiilor lor. Cănărău (agent de Poliție la Poliția Roman) susține că, de fapt, toți politicienii sunt vinovați morali de aceste crime și atrocități pentru că și-au dorit mereu o Poliție care să răspundă la comenzi politice.

<<Serios, doamna ministru ?
Politia e politizata ?
Ei da ? Zau ? Chiar asa ?
Vina va apartine tuturor, politicieni, presedinti, slugi cu epoleti la partide, lingai pentru grade de chestori, pupincuristi sindicalisti pentru interese personale !
Sa nu indrazniti sa-i pomeniti numele politistului erou Sorin Vezeteu !
Si acum ne scartie in urechi mieunatul dumneavoastra de pe peronul Garii Burdujeni !
Impreuna cu intreaga clasa politica a Romaniei, din ’89 incoace, l-ati ucis !
Nu i-ati bagat cutitul in inima, ce-i drept, l-ati omorat cu nepasarea, prostia si nemernicia dvs !
De fapt, ati omorat intreaga Politie Romana, i-ati taiat jugulara si i-ati baut sangele !
Acum, cu botul murdar, faceti pe mironosita si aruncati hoitul in bratele celuilalt pradator, ca in reclama aceea cu ” Ce-ai la gura? N-am nimic” !
Toti sunteti patati cu sangele politistilor ucisi la datorie !
Legea despre care vorbiti, a ” autoritatii de intarire a politistului”, cum zicea un apropiat de-al dumnevoastra, luptator inversunat pentru cotizantiile politistilor, nu cuprinde nici 1 % dintre propunerile sindicatelor ! Nu-i apara pe politisti cu nimic !
Ati intrat toti in campanie electorala, flamanzi, disperati, infricosati si v-ati gandit sa devorati ce-a mai ramas din institutia asta !
Jos labele de pe Politia Romana !
Jos labele de pe eroii nostri !
V-am transforma, ireversibil daca am putea, in holograme si v-am proiecta in mijlocul unei turme de oi, sa le behaiti lor aberatiile pe care incercati sa ni le spuneti noua !
Colegi politisti, inca nu v-a ajuns cutitul la os ?
Mai suportati vrajeala lor politico-criminala ?
Putem, suntem puternici, uniti avem sanse sa resuscitam Politia Romana si s-o readucem in slujba poporului !
Popor roman, vrei o politie pentru romani ?
Hai cu noi la lupta !
Pentru colegii de la BCI semnez, Cănărău Ioan, presedinte !>>, spune Canarau intr-un mesaj facut public pe internet.

Mesajul politistului nemtean survine ca raspuns la reactia pe care Ministrul Carmen Dan a avut-o la faptul ca Presedintele Klaus Iohannis nu e promulgat Legea autoritatii politistului, preferand sa o trimita la CCR.

D.V.

4 thoughts on “Sindicalistul Cănărău către Carmen Dan: „Toți politicienii sunteți pătați cu sângele polițiștilor uciși la datorie!”

  1. Dar singele victimelor abuzurilor politiei, de cine este asumat, d-le Canarau?!Nu ma refer la demostrantii de la 10 august, ci la sutele si miile de cetateni abuzati fizic si/sau psihic de militienii de tip nou…

  2. cat tupeu puteti sa aveti ! vino tu , nesimtitule , in data de 18.02/2019 , la judecatoria piatra neamt , sa iti arat ce fac gunoaiele tale in uniforma . ziceti ca aveti nulitatea aceasta ministru . politizarea politiei v-a facut pe voi politisti , debedeilor . intr-o tara normala , 90% dintre voi nu erati in politie !

Lasă un răspuns