Sindicalist din Poliţie către Ministrul Oprea: „Să mai vorbiţi de ONOARE când vă daţi demisia!”

Un comunicat remis redacţiei de liderul SNAP (Sindicatul Naţional al Agenţilor de Poliţie) Neamţ azi, când poliţistul bucureştean mort în accidentul cu motocicleta de acum câteva zile a fost îngropat, dezvăluie starea de spirit din rândul acestei bresle.

185268_160530440693659_5062868_nPoliţistul nemţean Ioan Cănărău îi cere Ministrului Oprea să nu mai vorbească despre onoare până nu îşi dă demisia din funcţie. „Fratilor politisti, noi toti am jurat sa ne dam vietile pentru tara si popor nu pentru vreun ministru sau nu stiu ce politician caruia nu-i pasa nici cat negru sub unghie de noi, care ne arunca firmituri din painea ce ni se cuvenea demult!”, spune Cănărău.

„Nu aveti nici macar un graunte de respect pentru noi si toate actiunile dumnevoastra au fost doar de bravada, in interes politic, electoral”, mai spune liderul sindical din Poliţie.

Mai jos, integral, comunicatul preşedintelui SNAP Neamţ:

Observ pe la televizor multi lideri sindicali din politie, trimisi probabil de stapan, care  vorbesc numai prostii ducand discutiile cat mai departe de ministrul Oprea !

Nu se poate sa nu fi observat ca in ultimul timp MAI si IGPR trimit in fata presei liderii aserviti care sa transmita ce nu pot ei spune in fata televizoarelor !

O mare manipulare la care multi dintre noi asistam si nu luam atitudine !  

Scenarii de doi lei !

As vrea sa-i vad pe politistii de la rutiera furiosi, nervosi, suparati ca le mor colegii, sentimente care nu trebuiesc tinute in suflet ci refulate asupra celor pe care ei ii considera vinovati !

Nu mai mocniti, nu mai taceti, iesiti in spatiul public si vorbiti cum sunteti trimisi carne de tun in folosul personal al unor indivizi care mimeaza compasiune pentru politisti !

Colegul nostru e in mormant iar liderii de carton vobesc despre chestiuni politice !

Dumnezeu sa-ti ierte pacatele, colegule drag !

Fratilor politisti, noi toti am jurat sa ne dam vietile pentru tara si popor nu pentru vreun ministru sau nu stiu ce politician caruia nu-i pasa nici cat negru sub unghie de noi, care ne arunca firmituri din painea ce ni se cuvenea demult !

Domnule ministru, va rog, va implor sa mai vorbiti de onoare doar atunci cand va prezentati DEMISIA din functie !

Cat de manjiti si de cumparati pot fi unii lideri sindicali incat, fara sfiala, fara nicio jena, pe fata, ies in spatiul public si pupa mana stapanului, ii ciupesc scamele, ii gadila orgoliul, ling camerele de luat vederi in incercarea de a-i spala imaginea ???

Fara 1% din salariile noastre nu ar mai fi acolo, asa ca, sa nu va fie cu suparare noi ii alimentam sa-si bata joc de noi !

Pentru ca nu ati iesit in spatiul public cu un punct de vedere oficial si nu ati avut curajul sa-i priviti in ochi pe colegii si pe membrii familiei politistului decedat in misiune, sa le cereti scuze motivand gestul de a nu ramane la locul tragediei, domnule ministru, ne-ati intarit convingerea si banuielile ca nu aveti nici macar un graunte de respect pentru noi si toate actiunile dumnevoastra au fost doar de bravada, in interes politic, electoral.

Nu suntem prosti, suntem doar fraieri ca nu venim la minister sa va cerem socoteala pentru mizeria in care se afla sistemul politienesc din Romania, din vina exclusiva a politicienilor perindati pe la conducerea ministerului !

Veniti si plecati de la carma institutiei pe care o folositi numai pentru interese de partid, practic predati stafeta unei competitii nu pentru reformarea politiei romane ci pentru subjugarea ei, politica, personala si de grupuri de interese.

Va dati unii altora cu parul peste bot pana scapati ciolanul si apoi va luptati pe viata si pe moarte sa-l prindeti intre falci.

In tot acest timp politia romana …. piere …. !

Cu respect pentru eroii, in viata sau nu, Canarau Ioan, presedinte BT Neamt SNAP!

V.N.

cop oprea

 

Comments are closed.