Sinceritate sau ipocrizie? „Nu mai vreau să văd angajați ai Locativserv cu lacrimi în ochi”


O declarație emoționantă pe subiectul Locativserv a fost făcută astăzi de consilierul local PNL Romel Bârjoveanu, care a compătimit demiterea celor șapte angajați ai Locativserv. „Nu vreau să folosesc cuvinte mari, însă nu vreau să mai văd angajați ai societății Locativserv care vin cu lacrimi în ochi și spun despre ilegalitățile care se întâmplă acolo. Cred că trebuie pus punct la ceea ce se întâmplă acum la Locativserv”, a spus Bârjoveanu.
După ce ședința extraordinară anunțată pentru această dimineață nu a mai avut loc, iar directorul tehnic de la Locativserv, Felicia Holicov – demisă din funcție a reclamat teroarea instaurată în rândul angajaților, liberalul a făcut o înșiruire a pretinselor nereguli din sânul societății, plecând de la mașina nouă cumpărată pentru societate (!) și ajungând la lipsa unei campanii de informare cu privire la creșterea chiriilor de la ANL-uri (contractele respective sunt semnate între chiriași și Primăria Piatra Neamț ca proprietar, Locativserf făcând doar oficiile de încasator).
Ședința Consiliului Local convocată de grupul PNL nu a fost staturară, deoarece consilierii PSD și ALDE plus doi dintre aleșii locali PMP au lipsit, motivația oficială fiind că principalul proiect de pe ordinea de zi (referitor la schimbarea AGA de la Locativserv) era unul bazat „exclusiv pe criterii politice”.

V.N.

3 thoughts on “Sinceritate sau ipocrizie? „Nu mai vreau să văd angajați ai Locativserv cu lacrimi în ochi”

  1. Iti dau lacrimile, nu alta ! Cata framantare, cat nesomn pe acest om !

  2. Eu n-as mai vrea sa vad deloc angajati ai Locativserv, Publiserv, Parking, Urban, etc.Acestea sunt doar niste capuse pe bugetul local, activitatea lor putandfi usor preluata de serviciile primariei unde „lucreaza” cateva sute de oameni…

  3. Cand pierzi o sinecura de 6000 lei/luna, normal sa ai lacrimi in ochi.Daca nu vrei sa vezi,inchide ochii !

Lasă un răspuns