Simpatizant PNL despre Dragoş Chitic: “Primarul fără Consiliu Local e nimic! E fiul ploii!”

Dragoş Chitic, ca primar care are un Consiliu Local ostil, e “nimic” sau “fiul ploii” – aceasta este concluzia fostului vicepreşedinte CJ Neamţ, Aldo Pellegrini, un cunoscător aplicat al politicii şi administraţiei din Neamţ.

Afirmaţiile respective au fost făcute în cadrul unei dezbateri pe internet în care erau antrenaţi susţinători ai celor doi importanţi candidaţi de la Roman (Lucian Micu – PNL şi Marius Neculai – PSD). Deşi nu mai este membru, oficial, al niciunui partid, Aldo Pellegrini este cunoscut atât pentru vederile de dreapta dar şi pentru susţinerea manifestată pentru ex-primarul Leoreanu şi actualul primar interimar Micu.

Afirmaţiile lui Pellegrini legate de “simbioza” sau “haosul” primar – majoritate CL au apărut în contextul în care susţinătorii candidatului PSD vorbesc despre avantajele de a avea un primar de aceeaşi culoare politică cu Guvernul şi cu majoritatea de la CJ Neamţ la care fostul vice CJ a contraatacat cu ipoteza pe care a prezentat-o catastrofic ca Romanul să aibă (precum la Piatra Neamţ, în fond) un primar care să fie în opoziţie cu majoritatea din CL (deţinută la Roman de PNL).

Mai jos, câteva din replicile lui Pellegrini în care acesta îl descrie pe primarul de Piatra Neamţ, Dragoş Chitic, ca pe un fel de ascuţitor de creioane:

“Exista riscul major ca Marius, daca va castiga, sa detina doar o functie onorifica…. la fel ca si primarul de la Piatra Neamt care nu poate misca nimic, pentru ca majoritatea (doar 55% acolo) este detinuta de PSD-Alde-PMP. Tot orasul e astfel blocat! Primarul fara consiliu local e…. fiul ploii… un tablou la evenimente…si atat”.

“cum spuneam, asa cum se intampla la Piatra, unde totul e blocat de majoritatea PSD, opusa primarului actual. Asta e pragmatism… restul sunt vorbe, emotii, opinii…”

“Un primar fara Consiliul Local e… nimic.”

“Dar fara Consiliul Local in echipa cu primarul… ar fi haos…repet… vezi cazul Piatra Neamt”

Cum în astfel de situaţii, replica şablon a politicienilor vizaţi de astfel de afirmaţii dure sau a celor care le-au emis este cea cu „presa e vinovată” care „scoate din context”, publicăm mai jos capturile foto ale comentariilor lui Aldo Pellegrini. Pentru cei care vor să vadă mega-contextul discuţiei, precizăm că acestea au avut loc la o postare de pe grupul “Oraşul Roman”.


D.V. / sursa foto: facebook (Dragoş Chitic)

One thought on “Simpatizant PNL despre Dragoş Chitic: “Primarul fără Consiliu Local e nimic! E fiul ploii!”

Lasă un răspuns