Simion, atac miștocăresc la Bulai!


Duelul dintre partidele de Opoziție – AUR și USR – nu lasă zi din calendar fără înțepături reciproce. În urmă cu nicio oră, George Simion (copreședintele AUR) a publicat un trucaj foto (imaginea de mai sus) cu chipul lui Iulian Bulai (deputat USR) care iese din turela unui tanc și cu legenda „Dacă vreți să nu vă apere Bulai, votați AUR!”.
Deputatul de Neamț nu i-a rămas dator și i-a replicat: „Dacă vreți să ne unim cu Rusia votați George Simion și AUR!”.

La scurt timp, Bulai a făcut și o postare pe pagina lui: „Ambasadorul lui Putin în România, George Simion, face meme-uri cu rărboiul! Dacă vreți să ne ocupe Rusia, votați AUR! Simion așteaptă tancurile sovietice”.

Deși au atâtea puncte diferite în platformele lor politice și în activitatea publică (dar au și câteva comune), este totuși ciudat cum, zi de zi, cele două partide, ambele din Opoziție, se sfâșie între ele deși criticile lor ar trebui direcționate, mai curând spre partidele de la Guvernare.

D.B.

 

2 thoughts on “Simion, atac miștocăresc la Bulai!

  1. Asta arata cata minte are Simion si ciracii lui cu pretentii legionare. Bai tampitilor,daca invie Zelea Codreanu,Capitanul,va impusca primii,ca ii faceti mostenirea de ras. Asa imbecilitati mai rar vezi…..iar Bulai,sa fim seriosi,e o caricatura trista.

  2. Asta e democrația,să spună fiecare ce dorește,însă de afacerile de la Consiliul Județean nimic,de ce? Lăsații pe Ruși Domn Bulai, asta sa o spuneți la copiii de la grădiniță, nu mai deviiati subiectul de la realitate, că ați fost la guvernare și ați avut ministrul sănătății și nu v-am văzut deloc prin spitalul județean să vedeți ce haos e. Micromedica e particulară și a ocupă toată Policlinica Domn Bulai, stiati ? Sau nu vreți să deranjați ,mizerie cat încape. Apropo când va vine mergeți într-un wc din spital și vedeți ce e. Anesteziști nu sunt,se roagă doctori de câți mai sunt să facă anestezii și rad de ei.chiar eu am avut un copil la operație și un fost Director Medical îl imploră pe anestezist să facă anestezie și a trebuit să iau copilul acasă, daca va intanlneam va puneam câteva întrebări și uitați de Ruși.Asa că lasatl pe Domn Simion sa Vorbească că are dreptate. Mă așteptam la tinerețea dneavoastră faceți la fel. Nu mai fiți pupi……rist

Comments are closed.