Și vicepreședinții CJ sunt contestați! Prefectura urmează să se pronunțe!

Și cei doi vicepreședinți ai CJ Neamț fac obiectul unei contestații depuse la Prefectura Neamț de către PNL și USR, a anunțat Prefectul George Lazăr, în conferința de presă de miercuri.
Juriștii Prefecturii analizează sesizarea și probele care, în opinia contestatarilor, dovedesc că ar fi fost încălcat grosolan secretul votului și, în câteva zile, instituția care reprezintă Guvernul în teritoriu va anunța dacă va declanșa procedura prealabilă în ce privește alegerea Mădălinei Ciubotaru și a lui Dragoș Chitic în funcțiile respective.

Alegerea celor 2 vicepreședinți CJ a avut loc miercuri 17 februarie 2021 și majoritatea celor din alianța PSD-PMP-Pro România-ALDE-PPUSL au arătat în mod vizibil buletinul de vot, deschis, înaintea spre introducerea în urnă, ca într-un adevărat scenariu de control politic.
Când cei din alianța minoritară (PNL, USR) au acuzat în ședință vicierea confidențialității votului, un reprezentant al PSD le-a răspuns că secretul votului ar fi un drept și nu o obligație.

D.V.

Lasă un răspuns