ŞI PINALTI: “ADIO, PDL!”

stefan2

Primarul de Piatra Neamţ a produs subiectul zilei în şedinţa de Consiliu Local de luni: la final, când nimeni nu se aştepta, Gheorghe Ştefan s-a mutat din colţul mesei (unde stă la şedinţe) în capul mesei şi a transmis, scurt pe doi, mesajul “Adio, PDL”.

“Vă anunţ că de pe data de 16 am depus documentul prin care mă declar, politic, independent. Nu mai doresc să fac politică şi doar administraţie, politica cetăţeanului. Sper să fiu înţeles de cetăţeni. Este ultimul mandat de primar, aşa cum am mai spus, nu voi mai candida la Primăria Piatra Neamţ”, a spus Gheorghe Ştefan.

Întrebat despre opţiunea la alegerile prezidenţiale, cel cunoscut sub brandul Pinalti a răspuns la fel de clar: “Evident că şi eu, ca alegător, voi avea o opţiunea. Şi este votul pentru Elena Udrea, în mandatul de ministru al căreia au venit cele mai multe fonduri în judeţul Neamţ”.

Şi, ca să pună sare şi piper peste acest anunţ, Ştefan a precizat să decizia de a nu mai candida la Primărie nu exclude alte provocări: “Până în 2016 am timp să mă gândesc, să văd dacă mai candidez undeva. Poate pentru Parlament, poate pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean”.

Plecarea lui Gh. Ştefan din PDL survine la scurt timp după ce şi aleşii de la Consiliul Judeţean Neamţ din partidul lui Blaga şi-au anunţat statutul de independeţi şi după ce acelaşi pas l-au făcut şi viceprimarul pietrean Dragoş Chitic dar şi alţi 6 consilieri municipali. Iar cum în ultimul timp aproape toţi primarii PDL sau PNL au trecut, la Neamţ, fie la PSD fie la alte partide, în acest judeţ candidatura lui Klaus Iohannis are o susţinere tot mai fragilă.

D. VINCA

Comentarii Facebook

One thought on “ŞI PINALTI: “ADIO, PDL!”

  1. Jiji stai linistit ca Vio… nu te lasa! Te ia cu el…. La pirnaie….Buba!!!!

Lasă un răspuns