Şi monarhiştii nemţeni se roagă! „Doamne, ţine-l în viaţă pe Regele Mihai!”

Şi mesajele unor nemţeni se alătură miilor şi miilor de români care se roagă pentru sănătatea Regelui Mihai după ce Casa Regală a României a făcut ieri anunţul că starea de sănătate a acestuia s-a înrăutăţit.

Pe pagina Casei Regale dar şi pe alte site-uri de socializare, nemţeni care cred în simbolul Regalităţii ori care au un respect deosebit pentru Regele Mihai transmit mesajele lor de susţinere:

„Multa sanatate Majestate si multi ani de acum inainte!”;
„Respect, Majestate! Dumnezeu sa va ocroteasca.”;
Domnului să ne rugăm! Multă sănătate, Majestate!”;
„Sa ne traiasca Regele Mihai I si Casa Regala a Romaniei! LA MULTI ANI BINECUVANTATI! Odihna vesnica Reginei Ana a Romaniei.”;
” SA NE RUGĂM ÎMPREUNĂ PENTRU SĂNĂTATEA MAJESTATII SALE!!!”

Starea Regelui Mihai s-a agravat, iar fiica sa, principesa Margareta a plecat la urgenta in Elvetia, potrivit unor informatii oferite luni de Casa Regala. Majestatea sa implinit 96 de ani pe 25 octombrie.

„Altetele Lor Regale Principesa Mostenitoare Margareta si Principele Radu au revenit in Elvetia aseara, la resedinta privata a Majestatii Sale.

Starea generala a Regelui Mihai s-a agravat si prezinta o slabiciune accentuata, cu o scadere semnificativa a rezistentei.

In aceasta saptamana, Familia Regala va avea o runda de intalniri cu medicii Majestatii Sale, pentru a discuta tratamentul curent al Regelui si pentru a primi sfatul lor in circumstantele actuale”, se spune in comunicatul Familiei Regale.

Regele Mihai s-a retras din viata publica la inceputul lunii martie a anului trecut, cand Casa Regala a anuntat ca a fost diagnosticat cu carcinom epidermoid metastazant si leucemie cronica si a fost supus unei interventii chirurgicale la o clinica din Lausanne.

V.N.

Comentarii Facebook

5 thoughts on “Şi monarhiştii nemţeni se roagă! „Doamne, ţine-l în viaţă pe Regele Mihai!”

  1. De unde atatea „altețe” și de ce atâta panarama pentru o „Casa Regală” care nu a fost preocupata decat de recuperarea averilor (reale sau inventate)?!Ce fapte mari pentru tara a facut „Regele” Mihai si familia sa?23 August 1944?!Hai sa fim seriosi, Mihai a vrut numai sa-si salveze pielea de rusi!

  2. O adunatura de jeguri…”casa regala”…Romania nu e monarhie…n.au muncit o zi in viata lor ordinarii „regali”…la Canalul Siret-Baragan sa rupa harletul…au luat Castelul Peles dar statul plateste intretinerea…”ca n.au bani”…de ce l.au luat? L.au construit ei?…rapanosii…”principesa”…cur*e ordinare…

  3. Acești impostori numiți prinți și principesei în frunte cu criminalul șef. ..sa nu uitam ca el l-a trimis la moarte pe cel mai mare patriot roman mareșalul Antonescu și a dat tara pe mana rușilor. ..hai sictir si moarte chinuitoare!

  4. casa regala e o gluma macabra…60 de milioane de euro valoreaza averea pe care statul roman, adica noi truditorii i-am dat-o acestor nerozi, lipitori, trandavitori si parazitari…plus 22.000 euro pe luna chirie de la statul roman plus 1000 lei pensie si 6000 lei pe luna indemnizatia de sef de stat…care sef de stat? care ne-a vandut tara rusilor? care si-a salvat pielea ca noi sa-i platim aceste sume nesimtite? ROMANIA TREZESTE-TE!

Lasă un răspuns