Și-a lăsat victima la ușa spitalului și a plecat


Un bucureștean de 32 de ani s-a ales cu dosar penal după ce ieri după amiază a accidentat cu mașina un bătrân. Potrivit responsabilului de relații publice al IPJ Neamț, accidentul a avut loc pe o alee din Roman, în timp ce șoferul dădea cu spatele. Din neatenție, l-a agățat pe bătrânul de 76 de ani, care se deplasa pe partea carosabilă.
Imediat după producerea accidentului, șoferul a urcat victima în mașină și a transportat-o la Spitalul Municipal de Urgență Roman, după care a plecat.
Dispeceratul Poliție municipale Roman a fost sesizat despre faptul că la Camera de Primiri Urgențe s-a prezentat un bărbat de 76 de ani, care a declarat că a fost victima unui accident de circulaţie și al cărui conducător auto implicat, după ce a transportat victima la Spitalul de Urgenţă Roman, a plecat. În urma cercetărilor efectuate de către polițiști, conducătorul auto a fost identificat în persoana unui bărbat de 32 de ani, din București”, a precizat inspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț.
Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând că nu consumase alcool înainte de a se urca la volan. Pe numele său a fost deschis dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.
Alex SÎRBU

Lasă un răspuns