Şi Emilia Arcan intră în RĂZBOIUL COMUNICATELOR PSD-PNL!

20150814_083247

În plin an preelectoral, duelul forţelor politice nemţene (PSD şi PNL) pare să anunţe campania ce va urma. Mai nou, în războiul acestor comunicate (dezbateri de la distanţă) a intrat şi lidera organizaţiei de femei de la PSD, Emilia Arcan. Din mai multe motive, nu vom analiza comunicatul de mai jos, deşi sunt nişte elemente care incită la aşa ceva.

Constatăm doar că în acest rezbel iscat de viceprimarul Teodorescu (care l-a acuzat pe deputatul Arsene, şeful PSD Neamţ, de excesiva politizare a Învăţământului nemţean) au intrat, pe rând, după iniţialele schimburi de replici dintre cei doi combatanţi (Teodorescu-Arsene) susţinătorii sau colegii. Astfel, din tabăra liberală au sărit viceprimarul Vasile Popescu şi consilierul Monica Anton (unul acuzând limbajul dus foarte jos de deputatul PSD care îi eticheta pe liberali drept „gâşte şi papagali”, celălalt arătând cu degetul spre ineteresele unora din PSD la ApaServ) iar din tabăra social-democrată preşedintele organizaţiei pietrene (fostul viceprimar) Aurelia Simionică (nu l-am publicat pentru că nu l-a remis la vestea.net) şi, acum, Emilia Arcan.

Mai jos, interesantul comunicat:

Emilia Arcan, președinte organizația de femei a PSD Neamț: Minciuna și manipularea – armele PNL în lipsa argumentelor

„Înțeleg, din ceea ce am văzut în ultimele zile în presa din Neamț, că, la PNL, unii fruntași liberali au început se agite, plini de nerăbdare, în așteptarea alegerilor din 2016, cu speranța că se vor regăsi pe liste.

Am citit cu stupoare manipulările pe care aceștia le-au aruncat în spațiul public, încercând să-i convingă pe cetățeni că merită să fie luați în seamă ca opțiuni electorale serioase. În lipsa unor argumente sau a unor date concrete, duetul Constantin Teodorescu&Vasile Popescu, viceprimarii municipiului Piatra Neamț, începe să semene cu mici scheciuri umoristice, în care încearcă tot felul de acuzații la adresa PSD.

Dacă ele nu ar fi ridicole, ar putea fi distractive. Din păcate, cei doi confundă umorul involuntar cu realitățile politice. Fără niciun fel de realizări în slujba cetățenilor, fără experiență politică, sunt nevoiți să semneze comunicate în care calomnia este arma principală pentru atragerea simpatiei cetățenilor. Constantin Teodorescu, un fel de visător la funcția de viceprimar, cu dorința de a schimba biroul cu Dragoș Chitic, vrea doar să câștige popularitate. Și cum ar putea s-o facă dacă nu prin atacarea principalului partid din județul Neamt și a conducerii sale?

PSD Neamţ nu vrea să fie implicat în campania internă a PNL, ci vrem să lăsăm liberă competiţia liberală pentru primărie. Așa se va convinge toată lumea de seriozitatea și de valoarea unor candidați care ne-au fost livrați sub sloganul 8 în 1! Totuși, nu putem accepta ca nişte neaveniți în politica nemţeană să-şi facă notorietate pe seama partidului nostru, prin jignirea şi denigrarea unor persoane publice. Regret că nemţenii trebuie să suporte acest gen de luptă politică, începută și promovată de un personaj precum viceprimarul Constantin Teodorescu, cel plătit de nemțeni să lucreze pentru oraşul Piatra Neamţ”.

 

4 thoughts on “Şi Emilia Arcan intră în RĂZBOIUL COMUNICATELOR PSD-PNL!

  1. Saracii PSD-isti,cand au ei timp sa faca pe toate…. Lucreaza din greu ptr nemteni sacrificand totul,doar ptr binele comunitatii…. Si acum din cauza railor aia de la PNL,trebuie sa-si faca timp sa citeasca presa si sa dea comunicate si replici,ca nu cumva noi cetatenii sa nu fim informati si doamne fereste sa ne face o impresie gresita despre realitatile politicii locale…. BAAAA….MA LASI?

  2. Pai comunicate si replici se dau pentru ca cei doi viceprimari au timp de ” analiza” a activitatii PSD. Nu ar fi bine sa se ocupe si de activitatea orasului?

  3. Ar fi foarte bine ca ambele formatiuni politice sa analizeze problemele orasului si pe cat posibil sa le rezolve,nu sa se analizeze intre ei….
    Pentru asta au timp la anu’ ….

  4. Da’ de activitatea PSD…., cine da cu sama ? Din cate se vede, in afara de „postarita” Mitzura, nu prea comunica sefii d-vs pe ziare cu noi… Ghinion ! Le-ar prinde bine, daca ne-am baga oleaca-n seama si unii si altii ! Vin, acusica alegerile si m-astept iarasi la o luuuuptaaaa….. Hai sa ne „conversam din timp, cat mai este timp ! Matale doamna, sigur ma stii, de mai demult si stii ce spun…. Curaj, PSD-ule, ca vin vremuri grele ! Sarut manutzele, cu tot respectul trebuincios ! N-asa ?

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.