Şi consilierii PSD de la Roman au votat propunerea primarului PNL pentru „divorţ de Apaserv”!

Prinşi între interesul de grup politic şi furia romaşcanilor care de luni de zile au apă cu porţia, şi consilierii PSD de la Roman au votat propunerea primarului PNL Lucian Micu de a rezilia contractul cu Apaserv şi de a apela la serviciile furnizorului ieşean Apavital.
PSD are la Roman 6 consilieri locali, a lipsit unul (
Daniel-Laurențiu Vasiliu) iar ceilalţi 5 prezenţi (Constantin Holban, Ilie Boloca, Eugen Patrașcu, Radu-Cătălin Curpăn, Iulia Havrici Tomșa) au contribuit şi ei la votul în unanimitate obţinut de propunerea primarului liberal.
Votul social-democraţilor este unul înscris pe o linie clară din punct de vedere civic şi administrativ (de luni de zile, romaşcanii primesc apă cu ţîrâita de la furnizorul Apaserv, cu dese între ruperi şi ziua şi noaptea) dar unul care, cu siguranţă, va stârni rumoare în PSD Neamţ.
Acţionarul principal la Apaserv este Consiliul Judeţean, care îl are ca preşedinte pe IOnel Arsene, care este şi şeful organizaţiei nemţene PSD. De altfel şi componenţa AGA şi CA este „tapetată” cu membri PSD sau cu apropiaţi ai acestora iar până se va hotărî definitiv cum rămâne cu recentul concurs pentru funcţia de director plin, conducerea executivă îi are la vârf ca director pe Vlad Angheluţă (fost prefect PSD, fost administrator public la CJ, fost candidat pe lista PSD la alegerile parlamentare) şi pe celebrul pensionar Gheorghe Nicolae (fost subprefect UNPR, om de bază al primarului de la Alexandru cel Bun, acum la PSD).
Prin votul lor de astăzi, consilierii locali social-democraţi de la Roman au confirmat practic ceea ce acuză, de o bună perioadă de timp, adversarii politici (mai ales liberalii) în legătură cu Apaserv: management defectuos, nepăsare faţă de romaşcani, politizare supremă atât a TESA cât şi a diverselor forme de conducere.

D.V.

Comentarii Facebook

2 thoughts on “Şi consilierii PSD de la Roman au votat propunerea primarului PNL pentru „divorţ de Apaserv”!

  1. Vai, da nu se poate, mai ieri, directorul peste 2 persoane si catelul din curte de la A.D.I. AQUA Neamt, de la inaltimea lui, tuna si spumega sa-si dea demisia conducerea de atunci a societatii ApaServ ,cu toate ca societatea nu avea pierderi financiare, pierderi de apa da, insusite de catre actionarul majoritar, adica C.J, pt. ca ,a predat societatii spre administrare, UN CIUR !
    A venit un altul , fosilizat prin CJ, agaman de meserie, adica sinecurist, care inspirat de poeziile din telefonul personal, a limpezit apele, da, asa le-a limpezit de le-a scumpit de 2 ori si implicit si scumpetele ce se duc spre epurare cand tragem apa.
    Deci mai ,,dragii mei nemteni,, luati cu apa(cand aveti) si daca e tulbure ciocu mic, aveti ce meritati !

  2. Ma bucur ca cei de la Roman au luat taurul de coarne.Improvizatii de la Apaserv nu mai au credibilitate.Un afon ca Nicolae , profesori si alti aiuriti au dovedit ca nu se pricep.Imi pare rau ca P.Neamt nu are alternativa si trebuie sa suporte toti aiuritii la comanda.Incet, incet castelul de nisip marca Arsenie, Puscasu, Tudorel ,Pacala se naruie.

Lasă un răspuns