Și Arsene a votat pentru ca Ministrul „Carmen Gaz” să rămână în funcție

Propunerea primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, care a cerut, sâmbătă, demisia ministrului de Interne Carmen Dan sau retragerea sprijinului politic, a fost supusă la vot în şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD şi a fost respinsă, anunta stiripesurse.ro.

Singurul vot „pentru” demitere a fost a lui Firea, toti ceilalți membri CEx prezenti la sedinta votand impotriva. PSD Neamt a fost reprezentat la această ședinta de Ionel Arsene (presedinte PSD Neamt) si de Danut Andrusca (deputat si Ministrul Economiei in Guvernul Dancila).

În şedinţa CExN al PSD, Gabriela Firea i-ar fi cerut demisia ministrului de Interne Carmen Dan sau retragerea sprijinului politic ca urmare a violenţelor de la mitingul din 10 august, ea acuzând-o pe Dan de premeditarea violenţelor.

Irina POPA
Surse foto – VESTEA si POG

 

Comentarii Facebook

One thought on “Și Arsene a votat pentru ca Ministrul „Carmen Gaz” să rămână în funcție

  1. Nu am inteles de ce Arsene s-a apucat sa-si bata joc de manifestatia diasporei din Bucuresti.

    Parerea mea ca are consilieri foarte prosti care nu ii doresc binele.

    Tot ce spune in ultima perioada in apararea deciziei acelei interventii prostesti si fara sens impotriva manifestatiei diasporei sfideaza bunul simt si nu face decit sa se faca de ris cu orice comentariu.

    Omul se pare ca este ori prost ori manipulat Drumul pe care merge este gresit iar la capatul lui il asteapta o iesire din politica.

Lasă un răspuns