Şerban şi Iftimie, în târguri şi oboare: „Mergem în Parlament nu cu ideile noastre ci cu problemele oamenilor!”

000Week-end plin pentru echipa de campanie a PSD din zona care se suprapune peste harta fostului Colegiu 3. Cu candidaţii Ciprian Şerban şi Neculai Iftime în frunte, echipa PSD a luat la pas târgurile din Roznov (sâmbătă) şi Moldoveni (duminică).

„Niciun program electoral nu este complet şi corect dacă nu pleacă de la ceea ce doresc oamenii. Problemele mari sau mărunte care-i macină şi pentru a căror rezolvare poate nici nu trebuie mereu mari resurse, ci doar atenţie şi preocupare, sunt cele pe care noi, actualii candidaţi care vom ajunge în Parlament, trebuie să le avem ca prioritate. De aceea sunt foarte bine venite aceste întâlniri cu electoratul, acolo pe uliţă, în târguri, pentru că România reală nu e doar cea din oraşe ci şi din mediul rural. Oamenii aceştia cred în noi şi îndrăznesc să creadă că ţara aceasta poate fi aşezată pe un drum bun”, a declarat Ciprian Şerban la câteva minute după acţiunea de la Roznov.

Şi e clar că pentru echipa PSD descinderea de la Roznov a fost una consistentă. Ciprian Şerban este născut aici iar Neculai Iftimie a şi lucrat în zonă (şef Birou Poliţie Platforma Săvineşti) dar şi locuieşte la Piatra Şoimului.

„Am trăit astăzi alături de colegul meu mai tânăr, Ciprian ȘERBAN și de inimioasa sa echipa a TSD Neamt, momente simple dar pline de încarcatura emoțională. Am avut ocazia sa dialoghez cu oamenii simpli, dar extraordinari ai acestui județ. Am stat printre ei, am tăcut și am ascultat! Vreau sa-i asigur pe toți nemțenii, ca nu voi pleda în Parlamentul Romaniei pentru IDEILE MELE, ci pentru DOLEANȚELE LOR ! Proiectele mărețe se fac cu oameni măreți! Iar oamenii aceștia sunt cei pe care astăzi i-am simțit aproape si ÎNDRĂZNESC SA CREADĂ ÎN ROMÂNIA!”, a declarat Iftimie.

Duminică dimineaţa, echipa TSD Neamţ în frunte cu preşedintele Ciprian Şerban a poposit la Moldoveni, la târgul de duminică din această comună.

„Suntem la mijlocul campaniei. Echipele PSD Neamţ vor ajunge în fiecare localitate din acest judeţ, pe fiecare stradă, pe fiecare uliţă. În ce mă priveşte, împrenă cu colegii care ne ocupăm de zona de la sudul judeţului, vom fi şi în restul campaniei în mijlocul oamenilor, le vom asculta păsurile, le vom expune propunerile noastre fiind foarte deschişi şi la sugestiile lor. Proiectele de legi trebuie făcute de specialişti dar dacă ele nu pleacă de la problemele reale ale oamenilor, de la dificultăţile pe care aceştia le întâmpină în viaţa de zi cu zi, sunt goale de substanţă. A venit timpul ca politicienii să fie în slujba cetăţeanului, real, nu invers cum din păcate s-a tot întâmplat în toţi aceşti ani”, a mai declarat Şerban.

V.N. / ADV

cop-psd-serban-iftimie

 

 

 

Comentarii Facebook

4 thoughts on “Şerban şi Iftimie, în târguri şi oboare: „Mergem în Parlament nu cu ideile noastre ci cu problemele oamenilor!”

  1. Auzi, la unul de-si zice ziarist! Cica psd-ul a bagat zeci de milioane de euro in buzunarele comerciantilor! Bai nene, daca ti se face un control, nici la psihiatrie nu te primeste pentru ca ii dai peste cap pe saracii bolnavi! Firmele au intrat in faliment pe capete, judetul e printre ultimele din tara la nivel al veniturilor si locurilor de munca si tu spui ca nemtenii sar in sus de bogatie. Poate or fi dat vreo lege care a ajutat vreo firma sa faca zeci de milioane de euro! Sa ne fereasca Dumnezeu de asemenea oameni! Ar trebui ca toti cei care au pretentii de formatori de opinie sa faca obligatoriu controale medicale!!! Mare e gradina Ta, Doamne!

  2. Tare de tot echipa PSD: un afecerist pe bani publici (Serban zis „Suculet”) si un fost militian (Iftime)!E adevarat ca nici ailalti nu sunt mai breji!

  3. Schimbati hainele cu cei din obor si ramaneti acolo ca va sta foarte bine. Ori voi vreti un obor acoperit si de mari dimensiuni la Capitala??

Lasă un răspuns