Senatorul Țapu îl spulberă pe Ministrul pluserist de la Transporturi: „Pierde trenul pentru Moldova”


Senatorul liberal Eugen Țapu-Nazare îl critică aplicat pe titularul de la Ministerul Transporturilor amintind de amânarea unei importante licitații referitoare la o autostradă vitală pentru Regiunea Moldovei.
<Ministrul Transporturilor pierde trenul pentru Moldova! Preocupați de luptele împotriva premierului liberal Florin Cîțu, de  flash-urile camerelor de luat vederi, dar și de noile alianțe cu PSD și AUR, miniștrii de la USR-PLUS par să scape tot mai mult frâiele din mâini. Este tot mai evident că pentru ei actul de guvernare trece în plan secund.
După ce ”s-a remarcat” cu sutele de copii care au stat în câmp zeci de ore în trenul Constanța – Timișoara, ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, mai pierde un tren: cel al construcției tronsonului Buzău – Focșani, din Autostrada A7. Anunțată cu mare tam-tam, licitația pentru acest sector de drum, care trebuia să fie organizată în luna august, a fost amânată.
Păi cum vine asta? Promovăm doar ce ne convine, să lăsăm impresia că muncim pentru Moldova, dar ne ascundem când eșuăm? Un lucru trebuie să fie clar: guvernarea e ceva serios, nu e o joacă. Ea presupune și seriozitate, și știință, și putință. Și, desigur, și transparență>, spune parlamentarul liberal.
Eugen Țapu (care este și chestor al Senatului) punctează și diferența dintre vorbe/propagandă și fapte: <Ori o fi pălăria Transporturilor prea mare pentru Cătălin Drulă și prietenul său din Moldova, un deputat de Neamț care nu contenește să-l ridice în slăvi?>.

D.V.

2 thoughts on “Senatorul Țapu îl spulberă pe Ministrul pluserist de la Transporturi: „Pierde trenul pentru Moldova”

 1. Nu USR este vinovat de faptul ca aceasta autostrada nu va fi construita NICIODATA.

  Vinovat este PSD/PNL.

  PSD pentru ca nu a avut intentia NICIODATA sa faca aceasta autostrada,acesta fiind si motivul pentru care aceasta firma Spaniola si-a batut joc de proiect.Asa a fost PLANUL.Asa li s-a spus sa faca.
  Alt motiv este lipsa finantarii deoarece toti banii de autostrazi au fost dati de PSD statului securisto mafioto parazit prost sub forma de pensii speciale/serviciu si salarii aberante,nesustenabile pentru a nu fi bagati la PUSCARIE de corupti ce sunt.

  PNL continua aceleasi diversiuni ca si PSD cu ”constructia”fantasmagorica a autostrazii A8 in acelasi timp cu lipsa orcarei reforme a statului mafioto securist si a aparatului bugetar fara numar de aici rezultand si lipsa banilor pentru aceste proiecte de infrastructura.
  In schimb, avem PNDL 3,marele program de furaciuni la liber national,la fel ca pe vremea PSD-ului si continuarea blocarii reformarii Justitiei prin numiri politice ca si pe vremea PSD-ului.

  Pentru aceste lucruri s-a sinucis Catu si nu pentru A8.

  NIMIC nu s-a schimbat.

  In concluzie:

  PSD=PNL=aceleasi DIVERSIUNI, aceiasi mizerie,aceiasi corupti,aceiasi incompetenti,aceleasi specimene santajate si conduse de statul securist care le face AGENDA

 2. Intreb pentru un prieten : domnul Tapu, senator de Roman, acum a aflat de lucrurile cu care il spulbera pe ministrul userist ? Raspunsu-i, priteni, vanare de vant !

Lasă un răspuns