Senatorul Țapu, după moțiune: „281 voturi pentru haos. Nu vom mai negocia cu oameni duplicitari!”

<Eugen Țapu-Nazare, PNL: ”281 voturi PENTRU haos”> – acesta este titlul și ideea principală a unui comunicat de presă remis de de PNL Neamț.

<În ziua cu record de cazuri noi covid, PSD, AUR şi USR au lăsat România fără guvern, din ură pentru un singur om, premierul Florin Cîţu. Doar ura i-a unit astăzi în alianţa toxică a trei partide care-și aruncau cuvinte grele nu cu multă vreme în urmă.
Nu au propus nimic după ce au demolat. Să faci acest lucru înainte de venirea sezonului rece când se caută soluții pentru problemele deloc puține privind încălzirea pe timp de iarnă înseamnă, fără niciun dubiu, că acestor trei partide nu le pasă de români.
PSD, AUR și USR nu au propunere de premier. Au închis ședința și au plecat acasă>, spune senatorul PNL, Eugen Țapu.

Eugen Țapu-Nazare (care este și Chestor al Senatului României) are un mesaj foarte ferm și pentru foștii parteneri de la USR: „Prin votarea moțiunii, USR a recunoscut astăzi că miniștrii pe care i-a avut în Cabinetul Cîțu au fost incompetenți. Din păcate, USR a dovedit că nu poate fi mai mult decât un partid de opoziție, care doar contestă fără să fie capabil să construiască.
România va merge înainte, PNL va merge înainte și va guverna. Pentru că am demonstrat că suntem singurul partid capabil să implementeze reformele atât de necesare.
Vom fi însă mult mai atenți ce parteneri vom accepta la masa negocierilor. De oameni duplicitari nu avem nevoie”.

V.N.

3 thoughts on “Senatorul Țapu, după moțiune: „281 voturi pentru haos. Nu vom mai negocia cu oameni duplicitari!”

 1. Nici nu este cazul dl.Tapu.Nici nu va dati seama cat de mici ati ajuns.
  Minciunile si diversiunile cu”reforma” pe care le trambitati de 2 ani de un penibil absolut aici v-au adus.

  PNL a esuat lamentabil.
  A dovedit ca este la fel ca PSD,un partid ANTIREFORMA.

  Nu va mai voteaza NIMENI din mediul PRIVAT.
  V-ati batut joc de voturile noastre.

  Dupa 2 ani in care NU ATI FACUT nici un fel de REFORMA si ati pastrat toate privilegiile statului securisto mafioto bugetar cu pensii speciale/serviciu,pensionari la 40 de ani,bugetari fara numar pe salarii aberante,mega hotia PNDL 3,ati indatorat aceasta tara cu 40 de miliarde euro degeaba pentru a plati parazitii de la buget si salariile lor aberante,toti acesti bani NEMUNCITI au ajuns intr-un consum aberant care a produs o explozie a inflatiei,dobanzilor si scaderea catastrofala a puterii de cumparare.

  PNL=PSD=slugile statului securisto mafioto bugetar a caror interese le reprezinta

 2. ,,În ziua cu record de cazuri noi covid,, ! Mai adunatura de derbedei , cine a provocat si gestionat acest haos nu voi cu drogatul de Citu, cu arogantul de la Cotroceni , nu voi sunteti autorii balciului de la Romexpo , mercenarilor ?!
  In legatura cu ,,ce parteneri vom accepta la masa negocierilor,, nu ati simtit sutul luat in…dos ieri , inca va mai bagati in seama singuri ?
  In loc sa va bazati pe sprijinul iubitorului de confort adica ,,meditatorul,, care se aseaza cand vrea cu fundul lui lataret pe constitutie , cum s-a asezat si la Masa Tacerii , incalcand o regula elementara de bun simt , normal ar fi sa va bazati pe acest popor , docil pana la prostie !

Lasă un răspuns