Senatorul Țapu despre scandalul momentului și USR-PLUS: „Ipocrizie și imaturitate politică!”

„USR-PLUS să înțeleagă că actul de guvernare nu e o joacă în curtea școlii”, spune senatorul Eugen Țapu care se dovedește foarte ferm cu amenințările pluseriștilor care, membri în guvern, anunță cu… moțiune de cenzură: „Tentativa partenerilor de la USR-PLUS de boicotare a Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny” dovedește ipocrizie și imaturitate politică. Cele două formațiuni politice par să nu înțeleagă nevoile reale ale multor comunități locale care, în secolul al XXI-lea, sunt lipsite de condițiile elementare pentru un trai decent”.

Senatorul Țapu face și o radiografie a investițiilor care lipsesc în România: „Astăzi, 57% dintre localități sunt lipsite de canalizare, 29% dintre ele nu au apă curentă, iar aproape 70% dintre localități nu beneficiază de rețele de gaze naturale. În ceea ce privește starea infrastructurii rutiere, datele statistice sunt la fel de îngrijorătoare: peste 20.000 de kilometri de drumuri județene și peste 27.000 de kilometri de drumuri comunale sunt nemodernizate.
În aceste condiții, atitudinea celor de la USR-PLUS este profund inexplicabilă. Pe fond, partenerii noștri se opun dezvoltării și modernizării și transformă actul de guvernare într-un autentic șantaj”.

Parlamentarul liberal (care este și chestor al Senatului) atrage atenția că noile mesaje și atitudini ale USR-PLUS apropie această formațiune politică de PSD-ul pe care altădată îl numea „ciuma roșie”: <Și mai inexplicabilă și intolerabilă este apropierea celor de la USR-PLUS de către PSD, cu care a început deja negocierile pentru o eventuală moțiune de cenzură. Pentru USR-PLUS acest partid era, ieri, ”ciuma roșie”, iar astăzi, cele două formațiuni sunt gata să se alieze cu cel care le era dușman.
Partidul Național Liberal nu va ceda niciunui șantaj, îl susține în continuare pe Florin Cîțu în fruntea Guvernului României și va implementa toate programele de dezvoltare, inclusiv ”Anghel Saligny” prin care 50 de miliarde de  lei vor merge către nevoile reale ale comunităților locale.
USR-PLUS are de ales între modernizarea reală a României și defilarea la braț cu PSD-ul>.

V.N.

 

One thought on “Senatorul Țapu despre scandalul momentului și USR-PLUS: „Ipocrizie și imaturitate politică!”

 1. Ipocrizie dl.Tapu este sa faci aceleasi lucruri pe care PSD le-a facut si pe care le-ati condamnat.

  PNDL 3 alaturi de PNDL 1,2 sunt cele mai mari programe de FURT national din istoria acestei tari.Nimeni nu controleaza calitatea acelor lucrari.NIMENI.

  Nu mai spun de ”PRIORITATEA” de a asfalta in sate si comune PARASITE in timp ce orasele mari care produc bani nu sunt interconectate cu drumuri moderne sau autostrazi.

  Este o bataie de joc.

  Nu aveti nici o justificare pentru PNDL 3.Doar ca acei”baroni”locali vor sa fure fara sa fie trasi la raspundere asa cum s-a intamplat cu PNDL 1,2.

  In loc sa folosim acei bani,10 miliarde euro, ca accesam fonduri europene de 80 de miliarde euro care stau neutilizate/nefolosite/neaccesate din cauza faptului ca nu se pot fura noi facem circ si diversiuni la TV pentru a”legaliza”alt furt national,PNDL 3.

Lasă un răspuns