Senatorul Țapu despre declarația Ministrului Teodorovici: „PSD a declarat război românilor din diapora!”

Senatorul nemțean Eugen Țapu consideră drept o inepție intenția Guvernului PSD anunțată de Ministrul Eugen Teodorovici de a-i hărțui pe românii care muncesc în străinătate.

PSD a declarat război românilor din diaspora!
Cam aşa se poate traduce ultima inepţie a guvernului PSD, spusă prin gura lui Eugen Teodorovici, ministrul Finanţelor, care pune pe fugă românii ce muncesc în afara ţării.
Ultima găselniţă a guvernului Dragnea-Dăncilă în materie de măsuri împotriva diasporei este cea legată de limitarea dreptului de a lucra. Se doreşte ca românii care lucrează în străinătate să aibă un singur permis de muncă, valabil pentru o perioadă limitată, după care să își caute de muncă în altă țară.
Oricum Teodorovici habar nu are de principiile pe baza cărora funcţionează Uniunea Europeana, conceptul de libera circulaţie, de piaţă a muncii deschisa, de drepturile si libertăţile cetăţenilor europeni care sunt garantate.
El respectă cu sfinţenie ordinile primite de pa partid, prin care trebuie să dea o palmă românilor din diaspora pentru faptul că PSD-ul nu are astăzi preşedinte.
Iar acest obiectiv pe care Teodorovici îl anunţă, face parte din seria atacurilor concertate împotriva diasporei. Prima dată, în urmă cu mulţi ani, românii au fost trimişi la muncă în străinătate pentru că PSD nu a avut grijă să le ofere o piaţă a muncii ofertantă la noi în ţară, apoi tot PSD i-a împiedicat să voteze în iarna lui 2014″, spune senatorul nemțean.

Parlamentarul PNL consideră că intenția anunțată de Teodorovici nu e una întâmplătoare ci face parte din seria de acțiuni ale PSD împotriva românilor din afara țării: <<Anul acesta, PSD s-a pus cu bocancii pe diaspora, la propriu. Mai întâi i-au gazat, bătut şi hăituit pe românii veniţi să protesteze la „mitingul diasporei” din 10 august, apoi i-au obligat să-şi justifice veniturile trimise în ţară, totul culminând cu mesajul lui Teodorovici de astăzi care pune românii din afara ţării pe fugă.
Asistăm la o vânătoare a românilor din diaspora, cei care, în mod oficial conform cifrelor, sunt cel mai mare investitor în economia românească.
Cu toate astea, PSD nu uită şi nu iartă!>>.

I.P.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns