Senatorul Manoliu: „Vela corabiei Guvernului PNL, aflat în derivă, s-a rupt în Senatul României!”

Ieri, în Senatul României am votat motiunea  simplă contra ministrului Vela. Cu 65 voturi pentru, 25 împotrivă si 5 abțineri, încă un reprezentant al guvernului Iohanis-Orban a primit cartonaș roșu în parlament și mesajul clar că trebuie să plece acasă !

În timpul moțiunii dl. Vela a avut o prestație lamentabilă, fără răspunsuri concrete la întrebări legate de amenzile care au devenit astfel o “taxă mascată pe coronavirus”, de faptul că deși au fost avertizări de la OMS dânsul împreună cu Orban și Iohannis au luat măsuri foarte târziu, depunerea cu întârziere a proiectului de lege pentru reglementarea stării de alertă, „întârziere care a determinat trei zile de vid legislativ” sau de ce nu s-au ocupat de achiziţionarea echipamentelor de protecţie pentru personalul medical şi nu au achiziţionat la timp teste şi aparatura de testare pentru noul coronavirus”.

Ministrul “Top Gun” s-a făcut de râs și a intrat astfel în galeria celebră a rataților din PNL alături de Orban, Anisie, Violeta Alexandru, Cîțu sau Iohannis!

Vela, domnul Marcel Ion Vela, trebuie să prindă repede “vânt din pupa” și să se facă pierdut până nu ne trage pe toți la fund cu el și Guvernul lui de incompetenți!

Senator PSD,

Dan Manoliu

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns